Predstava „Sladoled“ na „Gavran festu“: Poslastica sa ukusom pozorišta

24.10.2020

09:06 >> 17:22

0

Autor: Dejan Ćirić

Komedija niškog Narodnog pozorišta biće izvedena večeras, na Velikoj sceni Madlenianuma

Predstava „Sladoled“ na „Gavran festu“: Poslastica sa ukusom pozorišta
Copyright Predstava "Sladoled" Promo/Narodno pozorište Niš

U Operi i teatru Madlenianum do 25. oktobra održava se „Gavran fest“, pozorišni festival na kojem će biti prikazane predstave nastale po dramskim delima najizvođenijeg hrvatskog dramskog pisca, Mire Gavrana. Pored niškog pozorišta, koje učestvuje sa predstavom „Sladoled“, u režiji Spasoja Ž. Milovanovića, publika će biti u prilici da na Velikoj sceni Madlenianuma vidi i glumce iz Beograda i Zagreba.

Predstava “Sladoled” Promo/Narodno pozorište Niš

Prve festivalske večeri, 22. oktobra, odigrana je predstava „Noć Bogova“ kojom je i otvorena ova manifestacija. Večeras je na programu predstava „Sladoled“,  dok će festival biti zatvoren izvođenjem komada „Hotel Babilon“, Teatra Gavran iz Zagreba, u nedelju, 25. oktobra.

Predstava “Sladoled” Promo/Narodno pozorište Niš

Predstava „Sladoled“, niškog Narodnog pozorišta je komedija o životu i iz života, koji svaka gledateljka i svaki gledalac poznaje. Uzbudljivo, duhovito i uverljivo, predstava prati sudbinu majke i ćerke od dana ćerkinog polaska u vrtić i majčinog prvog dana na poslu, pa sve do dana u staračkom domu. Jedna za drugom nižu se scene o ljubavi, ženama, muškarcima, porodici, deci…“Sladoled“ je poslastica sa ukusom pozorišta, koju ćete hteli – ne hteli morati da isprobate. A o ukusima ne vredi raspravljati! Glavne uloge igraju Ivana Nedović i Nađa Nedović Tekinder.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike