Proba za novo doba: „Van Gog“ sutra objavljuje spot iz „dnevne sobe“

26.10.2020

11:12 >> 15:11

0

Pesma Više te ne volim ko pre odsvirana je uživo na probi, a video su snimili sami članovi benda svojim mobilnim telefonima

Proba za novo doba: „Van Gog“ sutra objavljuje spot iz „dnevne sobe“
Copyright Van Gogh Promo/Marko Edge

Nakon serije „karantinskih“ svirki sa ulica i studija, koje su članovi benda „Van Gog“ poklonili svojoj publici tokom pandemije i martovskog onlajn koncerta u trajanju od čak 12 sati, Đule, Srba i Dragan se vraćaju na već započetu trasu rokenrola „iza kulisa“ jednim novim poduhvatom.

U okviru video-edicije „Proba za novo doba“ u utorak 27. oktobra u 12 časova na jutjub-kanalu „Van Goga“, kao i na stranicama Fejsbuka i Instagrama, premijerno će biti prikazan spot za pesmu „Više te ne volim ko pre“. Pesma je odsvirana uživo na probi, a video su snimili sami članovi benda svojim mobilnim telefonima. Sirovi zvuk u spotu je autentični zvučni zapis trenutaka iz „dnevne sobe“.

Podsetimo, „Više te ne volim ko pre“ već godinu i po krasi deseti studijski album „More bez obala“.

U okviru ideje „Proba za novo doba“, bend će periodično iz svoje dnevne sobe, u kojoj godinama „živi stvarajući“, uživo izvoditi pesme, kako to sami kažu, odsvirane „na keca“, a sve sa željom da ljudima makar na trenutak, u nedostatku velikih koncerata, ulepšaju boravak kod kuće.

Trojka u sastavu gitara (Đule) , bas gitara (Dragan) i bubanj (Srba ) će svojom video-edicijom „Proba za novo doba“, najavljuju oni, povesti publiku na jedno „potpuno novo, inspirativno muzičko putovanje, tragom svoje set liste“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike