Bilo je potrebno samo 3 dana: Novi Netfliksov rekorder ima neverovatnih 287 miliona sati gledanja (VIDEO)

01.06.2022

10:30

0

Četvrta sezona popularne serije povukla je i prethodne tri koje su takođe zabeležile veliku gledanost

Bilo je potrebno samo 3 dana: Novi Netfliksov rekorder ima neverovatnih 287 miliona sati gledanja (VIDEO)
profimedia-0693845168 - Copyright Serija "Stranger Things"/Profimedia

Nakon što je pre nešto manje od nedelju dana objavljena na Netfliksu četvrta sezona serije "Stranger Things" oborila je rekord gledanosti u prvom vikendu prikazivanja, skinuvši tako sa trona drugu sezonu "Bridžertona".

Prema Netfliksovoj listi najgledanijih 10 serija prošle nedelje, "Stranger Things" je dosegla ogromnih 287 miliona sati gledanja, dok je "Bridžerton" držao rekord od 193 miliona sati.

Profimedia
 

Uspeh je tim veći ako imamo na umu da je serija u toj nedelji bila dostupna zapravo samo tri dana, od petka do nedelje. Takođe, to je veća gledanost nego što je drugih devet naslova imalo ukupno.

Nova sezona "Stranger Things" povukla je i prethodne sezone, pa su se tako na listi najgledanijih, doduše sa puno manje sati, našle i prva, druga i treća.

Podsećamo, četvrta sezona je prva koja je objavljena nakon tri godine pauze, a njeno snimanje je trajalo duže zbog korone.

Na Netfliksu je od prošlog petka dostupan prvi deo sezone, dok bi drugi deo trebalo da premijerno bude predstavljen 1. jula ove godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike