Džerard Batler u trci sa vremenom koja zaustavlja dah: Priključite se „Poteri“ (FOTO/VIDEO)

18.05.2022

14:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Napeti triler otkriva koliko ekstremne poteze, u beznadežnoj situaciji, čovek može da povuče kako bi spasao nekog koga voli

Džerard Batler u trci sa vremenom koja zaustavlja dah: Priključite se „Poteri“ (FOTO/VIDEO)
LSA16 - Copyright Film "Potera" Promo/Taramount

Film "Potera" sa Džerardom Batlerom u glavnoj ulozi, koji će oduševiti i najzahtevnije ljubitelje trilera, stiže na velika platna domaćih bioskopa 19. maja.

U ovom jedinstvenom i napetom ostvarenju poznati glumac tumači lik bogatog preduzetnika Vila Spena, koji svoju, uskoro bivšu ženu Lisu, vozi kod njenih roditelja.

Film "Potera" Promo/Taramount
 

Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vil će očajnički pokušati da je pronađe, pre nego što bude kasno.

Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson primoran je da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelji sumnjaju da bi Vil mogao da bude umešan u njen nestanak.

Film "Potera" Promo/Taramount
 

U trci sa vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cenu.

Prateći tragove, ulazi u podzemni svet kriminala, a ključ za rešenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

Film "Potera" Promo/Taramount
 

Film "Potera" pokazaće koliko ekstremne poteze, u beznadežnoj situaciji, čovek može da povuče kako bi spasao nekog koga voli.

Režiju potpisuje Brajan Gudman, a Batlerova partnerka u ovom ostvarenju je Džejmi Aleksander.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike