Tajna filma "Prljavi ples": Dženifer Grej o suzama Patrika Svejzija (VIDEO)

16.05.2022

08:00

0

Ona se prisetila snimanja scena sa pokojnim glumcem

Tajna filma "Prljavi ples":  Dženifer Grej o suzama Patrika Svejzija (VIDEO)
Prljavi ples - Copyright Profimedia

Dženifer Grej je u jednom trenutku ozbiljno oklevala da snimi film "Prljavi ples" sa Patrikom Svejzijem. Film koji je kasnije proslavio. Međutim Dženifer Grej (62) je priznala iako su na filmu izgledali kao savršeni par, među njima su postojale tenzije i nesuglasice.

Dženifer i Patrik, pre nego što su glumili u kultnom plesnom filmu, sarađivali su 1984. godine u filmu "Red Dawn", a Grej se prisetila odnosa s glumcem koji je preminuo 2009. godine u 57 godini života.

Patrik Svejzi i Dženifer Grej, film “Prljavi ples”/Profimedia
 

- Patrik se uvek šalio sa mnom kao i sa svima ostalima. Jednostavno to nekada nisam mogla podneti - iskreno je priznala.

Glumica je u tim trenucima oklevala da snima "Prljavi ples" sa Svejzijem.

Ipak, pristala je s njim napraviti probnu scenu prilikom koje joj se glumac izvinio za svoje postupke.

- Rekao mi je da me voli i da mu je žao, rekao je i da je svestan da ne želim raditi na filmu s njim - ispričala je Grej.

Film "Prljavi ples"/Profimedia
 

- Imao je suze u očima. Imala sam ih i ja, ali ne iz istog razloga. Pomislila sam: "On me nagovara". Dodao je tada: "Mogli bismo ovo odraditi savršeno, mogli bismo ovo odraditi savršeno" - ispričala je.

Prilikom snimanje scene, oboje glumaca osetili su hemiju koja je učinila film kultnim klasičnim uspehom u narednih decenija.

- Na isti način na koji Baby i Johnny ne bi trebali biti zajedno... trebali su biti prirodni spoj, zar ne?

Mi nismo bili prirodni spoj. A činjenica da smo trebali biti prirodni spoj stvorila je napetost - komentirasala je Grej i dodala da iako je cela Amerika u to vreme htela da ona i Patrik budu zajedno, oni jednostavno nisu bili jedno za drugo.

Dženifer Grej Foto: Profimedia
 

Dženifer Grej će se pojaviti u nastavku tog klasika iz 1987. godine. Filmska kompanija nije objavila detalje, uključujući to kada će biti premijera. Grej u originalu glumi Frances 'Baby' Houseman, tinejdžerku opčinjenu instruktorom plesa na odmoru u letovalištu u državi Njujork 1960-tih.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike