Šerbedžija se vraća Beograđanima: Više od koncerta uz „Ne daj se, Ines“ i nezaboravne pesme Montena, Štulića i Dedića

13.05.2022

06:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Prošlogodišnji nastup je i za Radeta i za publiku bio veoma emotivan, jer je to bio prvi susret posle pauze od tri godine

Šerbedžija se vraća Beograđanima: Više od koncerta uz „Ne daj se, Ines“ i nezaboravne pesme Montena, Štulića i Dedića
Rade Šerbedžija - Copyright Promo/Ivan Urošević

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend vraćaju se u Botaničku baštu „Jevremovac“, gde će 17. juna održati koncert.

Prošle godine Šerbedžija je sa svojim bendom prvi put održao koncert u Beogradu na otvorenom. Prostor ispred Staklene bašte je bio prepun ljubitelja njegove muzike, a atmosfera koja se ne može stvoriti i osetiti ni na jednom drugom mestu, inspirisala je poznatog umetnika da se i ove godine vrati u Botaničku baštu.

Koncert Radeta Šerbedžije u Botaničkoj bašti Promo/Ivan Urošević
 

Prošlogodišnji koncert je i za Radeta i za publiku bio veoma emotivan, jer je to bio prvi susret posle pauze od tri godine.

Svaki nastup Šerbedžije je više od koncerta. To je veče poezije, master klas glume, nadahnuto recitovanje, odlomci monodrame i sve ono što čini identitet velikog umetnika koji nikada ne štedi energiju da publici pokloni svoj maksimum.

Koncert Radeta Šerbedžije u Botaničkoj bašti Promo/Ivan Urošević
 

Na koncertu „Ne okreći se sine“, koji nosi naziv po njegovom poslednjem albumu, Šerbedžija će izvoditi svoje velike hitove poput “Barbara”, “Protuletje se otpira”, “Meni se dušo od tebe ne rastaje”, “Ni u tvome srcu”, “Poleti ptico”, “Povratak ratnika”, “Tvoje nježne godine”, “Ne daj se Ines”, “Filipa Kljajića 32”, ali i nezaboravne pesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Džonija Štulića, Miše Kovača i drugih kolega sa kojima je sarađivao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike