Dve velike slovenačke zvezde osnovale bend: Obradili pesmu “Hotel California“

10.05.2022

13:45

0

Bend "Roma Child" nastao je tako što su dvojica prijatelja iz detinjstva odložili svoje pametne telefone kako bi stekli malo samoće

Dve velike slovenačke zvezde osnovale bend: Obradili pesmu “Hotel California“
RC photo Matej Grginič - Copyright Foto: Matej Grginič

Nekadašnji bubnjar benda Miladojka Youneed Roman Ratej i jedan od najjačih producenata iz Slovenije Martin Štibernik napravili su bend pod nazivom "Roma Child".

Ovaj slovenčki dvojac je već sa prvim singlom pod nazivom “Hotel California” pobrao mnoge simpatije kod publike širom Evrope, a i u našoj zemlji.

Bend "Roma Child" nastao je tako što su dvojica prijatelja iz detinjstva odložili svoje pametne telefone kako bi stekli malo samoće i zatim sa osećajem radosti ušli u studio.

Oni počinju svoju muzučku priču obradom pesme “Hotel California“ od grupe The Eagles. Na temu kako je došlo do toga da baš obrade ovu pesmu Eaglesa Martin je izjavio:

- Desilo se sasvim spontano. Baš smo pričali onoga dana o Iglsima i Don Henliju. Nakon vežbe Martin je seo u kola, upalio radio i eto ga, "Hotel Kalifornija". To je bio signal da obradimo pesmu na svoj način - kaže ovaj producent.

Bend je takođe napravio i autorski materijal koji je označen kao alternativni žanr sa primesama panka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike