Svečana premijera filma “Ne igraj na Engleze”: Posveta Marku Živiću

09.05.2022

12:00

0

Jedna od glavnih uloga pripada i luksuznom Bentley automobilu, koji će biti parkiran ispred mts dvorane

Svečana premijera filma “Ne igraj na Engleze”: Posveta Marku Živiću
MARKO ZIVIC NE IGRAJ NA ENGLEZE - Copyright Film "Ne igraj na Engleze" Promo/Eden Rock production

Svečana premijera filma “Ne igraj na Engleze” reditelja Slobodana Pešića održaće se sutra, 10. maja u 20 časova u mts dvorani (bivšoj Kombank dvorani). Crvenim tepihom prošetaće se glavni glumci filma Ivan Tomić i Daniel Sič, u pratnji ostalih glumaca među kojima su Isidora Građanin, Frano Lasić, Milorad Kapor, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović.

Kako jednu od glavnih uloga u filmu tumači i luksuzni Bentley automobil, ispred mts dvorane biće postavljen na posebnom mestu tokom premijere filma. 

Film "Ne igraj na Engleze" Promo/Eden Rock production
 

Premijera filma snimljenog na osnovu istoimene kultne pozorišne predstave biće posvećena nedavno preminulom Marku Živiću.

„Ne igraj na Engleze“ prati trojicu dugogodišnjih prijatelja Buleta, Piksija i Pauna (Ivan Tomić, Marko Živić i Daniel Sič) koje povezuje zajednička strast prema klađenju na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Tokom samo jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u parodiju i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav “prljav veš” njihovog odnosa.

Film će nakon beogradske premijere u sredu, 10. maja imati i svečanu novosadsku premijeru u bioskopu Arena Cineplex, a u bioskope širom Srbije stiže od četvrtka 12. maja.

Film "Ne igraj na Engleze" Promo/Eden Rock production
 

Reditelj Slobodan Pešić ujedno je napisao i scenario na osnovu dramskog teksta Vladimira Đurđevića. Direktor fotografije je Predrag Bambić, montažer Milan Jakonić, kostimograf Dragica Laušević, dizajner zvuka Velibor Hajduković.

Originalnu muziku iz filma je komponovao i dirigovao Duško Gojković (u izvođenju RTS Big Benda), što je prvi put da neko u svetu koristi njegovu muziku u filmu. 

Film "Ne igraj na Engleze" Promo/Eden Rock production
 

Film je snimljen u produkciji producentske kuće Eden Rock production, a producent filma je Ivana Pešić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike