Brutalni "Zločini budućnosti": Film koji potpuno šokira premijerno na Kanskom festivalu (FOTO/VIDEO)

08.05.2022

10:30

0

Vigo Mortensen kao Sol Tenser, avangardni izvođač pokazuje svoje organe koji se stalno menjaju uz pomoć svoje partnerke Kapris

Brutalni "Zločini budućnosti": Film koji potpuno šokira premijerno na Kanskom festivalu (FOTO/VIDEO)
film zlocin buducnosti3 - Copyright Printscreen/YouTube/ KinoCheck.com

Majstor body horora Dejvid Kronenberg vraća se žanru u kome je snimio neke od svojih najpoznatijih filmova. "Crimes of the Future" smešten je u budućnost u kojoj mnogi ljudi imaju sindrom ubrzane evolucije, što uzrokuje rast novih telesnih organa.

Printscreen/YouTube/ KinoCheck.com
 

U filmu glumi Vigo Mortensen kao Sol Tenser, avangardni izvođač koji pokazuje svoje organe koji se stalno menjaju uz pomoć svoje partnerke Kapris (Lea Sejduks).

U međuvremenu, Timlin (Kristen Stjuart), istražiteljka iz Nacionalnog registra organa, pokušava da istraži problem, što dovodi do nekih vrlo vrlo uznemirujućih trenutaka.

Printscreen/YouTube/ KinoCheck.com
 

"Operacija je kao seks, zar ne?", Timlin šapuće Tensenu. "Je li?" pita on. "Mmm", kaže ona, "znaš da jeste. Hirurgija je novi seks".

Videt ćemo i mnoge ogromne igle i hirurške rane i čoveka kojme je izraslo desetak ušiju i zašivene su mu oči i usta. Divota.

Printscreen/YouTube/ KinoCheck.com
 

"Zločini budućnosti" biće Kronenbergov prvi dugometražni film od "Map to the Stars" iz 2014., a očekuje se njegova premijera na filmskom festivalu u Kanu u maju pre nego što krene u u redovnu bioskopsku distribuciju početkom sledećeg meseca.

Pogledajte trejer (upozorenje: uznemirujući sadržaj)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Headliner.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike