Beogradski sindikat najavio spektakl posle 10 godina: Koncert na Tašu

06.05.2022

14:15

0

Grupa koja postoji 23 godine objavila je tokom proleća tri nove pesme

Beogradski sindikat najavio spektakl posle 10 godina: Koncert na Tašu
thumbnail_BS2 - Copyright Foto: Privatna arhiva Beogradski sindikat

Nakon 10 godina od velikog spektakla pred prepunom beogradskom Arenom "Beogradski sindikat" će održati veliki solistički koncert na stadionu Tašmajdan u subotu, 11. juna.

Stadion "Tašmajdan", kao simbol beogradske urbane muzičke scene, otvoriće kapije za publiku ovog hip–hop benda, poznatog po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima koji se opisuje kao legendarni.  

"Beogradski sindikat", koji postoji 23 godine, objavio je tokom proleća tri nove pesme "Ljubav u inat", "Među zvezdama" i "Moja sudbina", kao uvertiru za spektakl koji sledi na Tašu!

Foto: Privatn arhiva/Beogradski sindikat
 

- Veoma smo srećni i uzbuđeni zbog predstojećeg koncerta, imajući u vidu da je prošla čitava decenija od našeg poslednjeg koncerta u Beogradu. Trenutno smo posvećeni probama i vredno se spremamo da „pokidamo“ na Tašu - najavio je Feđa Dimović iz Sindikata.

Prema njegovim rečima Beogradski sindikat je verovatno jedan od poslednjih aktuelnih autentičnih beogradskih bendova, tako da je legendarni stadion Tašmajdan najbolje mesto za održavanje ovog najbeogradskijeg beogradskog koncerta.

- Naravno da očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, kao i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude - zaključio je Feđa Dimović.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike