“Drakula” za 21. vek: Jedna od najboljih knjiga sada se može čitati na potpuno drugačiji način

04.05.2022

09:00

0

Kako je u originalu ovaj roman, napisan u formi pisama i dnevnika veb dizajner Met Kirkland osmislio je kako da to iskoristi u moderno doba

“Drakula” za 21. vek: Jedna od najboljih knjiga sada se može čitati na potpuno drugačiji način
Drakula - Copyright Profimedia

Klasični horor roman Brama Stokera “Drakula” doživeo je mnoge adaptacije, a od juče možete ga čitati na potpuno nov način - putem mejla koji će vam stizati tačno određenog datuma kao njuzleter.

Priču ovog romana mnogi znaju, a radnja romana odigrava se tako što se unosi pojavljuju u rasponu od 3. maja do 10. novembra na vašem mejlu.

Kako je u originalu ovaj roman, napisan u formi pisama, dnevničkih unosa i drugih dokumenata, veb dizajner Met Kirkland osmislio je kako da to iskoristi u moderno doba.

Ovaj veb dizajner pretvorio je knjigu u bilten (njuzleter) koji će stizati na mejl adresu onih koji se prijave.

Profimedia
 

Ukoliko tog dana postoji neko dešavanje u knjizi, dobićete samo tu glavu romana, a ukoliko ne postoji, moraćete da sačekate sledeći datum.

Postoji opcija da se vratite unazad na unose koji ste propustili i da nastavite da dobijajte nova poglavlja u realnom vremenu.

Kako ne vole svi ovu formu romana, njegovo slanje preko mejla u nastavcima je originalan potez, pa ukoliko niste čitali "Drakulu" do sada, evo prave prilike.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike