Epsko finale je konačno pred nama: „Svet iz doba jure - nadmoć“ oduzima dah (FOTO/VIDEO)

30.04.2022

06:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Jedan od najvećih i najiščekivanijih filmova svih vremena stiže pretpremijerno u odabrane bioskope 8. juna, dok će se na redovnim repertoarima naći dan kasnije

Epsko finale je konačno pred nama: „Svet iz doba jure - nadmoć“ oduzima dah (FOTO/VIDEO)
profimedia-0661360173 - Copyright Film "Svet iz doba Jure: Nadmoć"/Profimedia

Ovog leta doživite epsko finale „Sveta iz doba jure“ kada se dve generacije udruže po prvi put. Krisu Pratu i Brajsu Dalasu Hauardu pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu „Svet iz doba jure- nadmoć“, novoj avanturi koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta.

Film "Svet iz doba Jure: Nadmoć" Promo/Taramount
 

Od stvaraoca i reditelja „Sveta iz doba“ jure Kolina Trevoroa, „Nadmoć“ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen.

Dinosaurusi sada žive i love zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

Film "Svet iz doba Jure: Nadmoć" Promo/Taramount
 

„Svet iz doba jure - nadmoć“, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Film "Svet iz doba Jure: Nadmoć"/Profimedia
 

Jedan od najvećih i najiščekivanijih filmova svih vremena stiže pretpremijerno u odabrane bioskope 8. juna, a karte za ovaj vizuelni spektakl su već u prodaji.

Na redovne repertoare svih bioskopa film stiže 9. juna.

Film "Svet iz doba Jure: Nadmoć" Promo/Taramount
 

Budite među prvima koji će doživeti moć najvećih, najstrašnijih i najmoćnijih bića koje je planeta ikada videla! Požurite ka bioskopskim blagajnama i uverite se u to kolika je snaga drevnih stvorenja, ali i zajedništva, kada se dve generacije na velikom platnu udruže po prvi put!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike