Oskarovac u ulozi francuskog vojskovođe: Fantastična transformacija Hoakina Finiksa u Napoleona (FOTO)

12.03.2022

18:00

0

Bonapartinu suprugu Žozefinu, sa kojom je imao burnu vezu, igra Vanesa Kirbi

Oskarovac u ulozi francuskog vojskovođe: Fantastična transformacija Hoakina Finiksa u Napoleona (FOTO)
Copyright Hoakin Finiks Printscreen Jimmy Kimmel live

Film "Kitbag" će se fokusirati na Napoleonove istorijske bitke, ambiciju i strategiju koja ga je učinila istorijskim vojskovođom.

Hoakin Finiks, glumac koji je dobio Oskara za ulogu Džokera, glumiće francuskog vladara i vojskovođu Napoleona Bonapartu. Film pod nazivom "Kitbag", koji režira Ridli Skot, već uveliko se snima u Londonu. Hoakin Finiks je nosio kostim Bonaparte, a u pauzi snimanja je na glavi nosio masku.

Profimedia
 

Obožavatelji kaži da je transformacija je fenomenalna.

Kako navodi "Deadline", film "Kitbag" će se fokusirati Napoleonove istorijske bitke, ambiciju i strategiju koja ga je učinila istorijskim vojskovođom.

Bonapartinu suprugu Žozefinu, sa kojom je imao burnu vezu, igra Vanesa Kirbi.

-Čast mi je što sam vam se pridružila na ovom putovanju - napisala je glumica na Instagramu.

Kao što je poznato, Napoleon Bonaparta je došao na vlast tokom revolucionarnih ratova u Francuskoj i postao car 1804. godine. Proteran je na Elbu 1814, godine, a pdatle je pobegao i ponovo vladao kao car do svog poraza kod Vaterloa 1815. godine. Zatim je ponovo prognan na ostrvo Sveta Jelena, gde je i preminuo 1821. godine u 51. godini života, piše "People".

Profimedia
 

Režiser Ridli Skot je u januaru za "The Hollywood Reporter" rekao da je Bonapartin odnos sa Žozefinom ono što ga je zaintrigiralo da preuzme ovaj projekat.

Profimedia
 

- Morate služiti bitkama, akciji i seksu sa velikom uzdržanošću. U suprotnom, sve postaje dosadno. Šta je to u Napoleonu što ga čini fascinantnim? Vrlo jednostavno ovo: muškarac koji je bio jedan od najmoćnijih ljudi u istoriji, a ipak se toliko oslanja na ženu - rekao je reditelj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike