Avanture “Pocrvenele pande” u bioskopima: Nova Diznijeva urnebesna fantazija

04.03.2022

10:00

0

Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje nimalo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost

Avanture “Pocrvenele pande” u bioskopima: Nova Diznijeva urnebesna fantazija
1 - Copyright Foto: Promo/Megakom film

Posle veoma uspešnih animiranih filmova „Raja i poslednji zmaj“, „Duša“ i „Luka“ stiže nova čarolija iz studija Diznija i Piksara – animirana komična fantazija „Pocrvenela panda“.

Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije  koja sa sobom nosi neprilagođenost.

Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično -  uvek, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

Promo/MegaComFilm
 

- Crtani filmovi i odlazak u bioskop su od izuzetnog značaja je, jer je to mesto gde deca mogu da nauče sve ono što ne mogu da ih nauče "savremeni roditelji" – navela je učesnica sinhronizacije, Nataša Aksentijević.

Promo/MegaComFilm
 

Takođe je evocirala uspomene na svoje detinsjtvo: „Kada kažete crtani i detinjstvo ono što meni pada na pamet je scena iz Duška Dugouška ..."po blatu se prokaljuzi...črvsto svinju drži.

Obožavala sam Nikolu Simi a i Đuzu Stojiljkovića koji su maestralno radili crtaće, kao i sve. Iako se u to vreme čuo engleski original, i tehnički je sve bilo lošije nego danas...meni je to neprevaziđeno.

Promo/MegaComFilm
 

A kada sam malo porasla fascinirao me način, od prevoda pa do finala kako to rade Rahaja, Vladislava Vaca i ekipa koja je radila Sunđer Boba i Pingvine sa Madagaskara“.

Pored Nataše Aksentijević, iza pandastičnih glasova stoje i: Bransilav Platiša, Igor Blažević, Darija Vračević, Leonitna i Lucija Pat, influenserke Milica Denić i Jovana Kvržić, kao i tandem Tijana i Vuk Dapčević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike