„Pocrvenela panda“ uskoro u bioskopima: Poznate ličnosti učestvovale u sinhronizaciji (FOTO/VIDEO)

24.02.2022

07:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Tijana Dapčević i njen sin Vuk su prvi put zajedno radili na animaciji

„Pocrvenela panda“ uskoro u bioskopima: Poznate ličnosti učestvovale u sinhronizaciji (FOTO/VIDEO)
POCRVENELA PANDA CROP - Copyright Film "Pocrvenela panda" Promo/MCF

„Pocrvenela panda“, u režiji Domi Ši, je priča o odrastanju, a glavna junakinja je mlada Kineskinja poreklom iz Kanade, koja se pretvara u crvenu pandu kad god je previše uzbuđena ili pod stresom.

Jedne noći Mej prolazi kroz čudnu transformaciju, budi se i shvata da je magijom pretvorena u džinovsku crvenu pandu. Dok je Mej šokirana svojim novim izgledom, njeni roditelji su očekivali da će se to dogoditi. Mej saznaje da njena porodica ima mističnu vezu sa crvenim pandama. To im je u porodici, a da bi kontrolisala transformaciju, mora da kontroliše svoje emocije. To ne bi trebalo da bude problem, zar ne? Međutim, kako će i sama uskoro saznati, postoji još mnogo toga što „savršena mala Mej-Mej“ mora da nauči.

Film "Pocrvenela panda" Promo/MCF
 

Glavnoj junakinji u sinhronizaciji na srpski jezik glas pozajmljuje Darija Vračević, poznata po predstavljanju Srbije na Dečijoj pesmi Evrovizije 2019. godine, kao i na učešću u takmičenju Pinkove zvezdice.

Glasove ostalim junacima su pozajmili Nataša Aksentijević, Prljavi Inspektor Blaža, Tijana Dapčević i njen sin Vuk, kao i influenserke Milica Denić i Jovana Kvržić.  

Sinhronizacija filma "Pocrvenela panda" Promo/MCF
 

Tijana Dapčević ističe da su crtani filmovi veoma značajni za odrastanje:

- Apsolutno su značajni i važni, isto kao što je odlazak u pozorište i te kako bitan u odrastanju jednog deteta. Ja sam tako rasla i to prenosim na Vuka, jer se mnogo toga nauči, sagleda, i ono što je najvažnije za dete, to je da mašta. Kad smo mi bili mali imali smo Diznijevu „Pepeljugu“, „Snežanu i sedam patuljaka“, „Mačke iz visokog društva“, a sada su animirani filmovi napravljeni tako da uživa i mlađa, ali i starija publika i to je sjajno iskustvo.

Sinhronizacija filma "Pocrvenela panda" Promo/MCF
 

O saradnji sa sinom Vukom na ovom projektu, Tijana kroz osmeh kaže da je protekla u najboljem redu i da je odgovornost prema poslu prenela na njega:

- Vuk je jedva dočekao da sinhronizuje neki film, jer je u nekoliko navrata bio sa mnom u studiju kad sam ja sinhronizovala, i to je za njega bio poseban doživljaj. Odlično se snašao, bio je na visini zadatka, iz studija je izašao presrećan i jedva čeka novu ulogu - rekla je Dapečvićeva.

Početak prikazivanja Piksarove i Diznijeve sinhronizovane animacije „Pocrvenela panda“  u bioskopima širom Srbije publika može očekivati od 10. marta 2022. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike