Regionalne legende “Hladno pivo” u Barutani: Klupska svirka za 35 godina rada benda

26.02.2022

15:30

0

Grupa koja je prešla put od ljutog panka do široko prihvaćenog rok sastava i nastupa u halama i po stadionima, susrešće se sa beogradskom publikom ponovo

Regionalne legende “Hladno pivo” u Barutani: Klupska svirka za 35 godina rada benda
Hladno pivo - Copyright Promo/Mialan Savić

Regionalne legende Hladno pivo održaće dva beogradska koncerta u Barutani, na Kalemegdanu, 2. i 3. juna (21.00), u sklopu ovogodišnje turneje „35 za 35“.

Mile Kekin i ekipa će upravo toliko nastupa nanizati od proleća pa do oktobra, obeležavajući tri i po decenije rada benda. Turneju će pratiti novi singl i spot, čije se objavljivanje očekuje krajem marta.

Promo/Mialan Savić
 

Grupa koja je prešla put od ljutog panka i klupskih svirki, do široko prihvaćenog rok sastava i nastupa u halama i po stadionima, susrešće se sa beogradskom publikom ponovo, posle tek nešto više od devet meseci od najvećeg njihovog koncerta u srpskoj prestonici do sada, 21. avgusta 2021. na Tašmajdanu.

Nastupima u Barutani, bend se vraća na njima već dobro poznati Kalemegdan, gde su imali sjajne festivalske svirke na prostoru Donjeg grada, te samostalan koncert na terenima košarkaškog kluba Partizan.

Promo/Mialan Savić
 

Mile Kekin kaže da se “jako veseli svim nadolazećim svirkama posle još jednog korona odmora”.

- Posebno  me raduje što dolazimo opet u Beograd, posle nezaboravnog koncerta na Tašmajdanu. Ove dve svirke u Barutani će zahtevati klupski pristup, što znači da ne mislimo da sviramo samo najveće hitove, već možemo da šaramo po repertoaru, i pesmama koje nismo dugo izvodili u Beogradu - kaže Kekin.

Mile ističe da uživa u manjim koncertima. “Tu sve čujem i vidim, pa mogu malo da se zezam, i spontano najavim pesmu čiji sam tekst davno zaboravio, što zna da ispadne dosta smešno. Zato, cenjena publiko, ponovite i stare i nove, jer ko zna gde će nas veče odvesti”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike