Provedite nezaboravan porodični vikend uz film o kome svi pričaju: „Leto kada sam naučila da letim“ u bioskopima (VIDEO)

18.02.2022

06:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Trenutno najpopularniji film u Srbiji donosi nežnu priču o odrastanju i pomirenju

Provedite nezaboravan porodični vikend uz film o kome svi pričaju: „Leto kada sam naučila da letim“ u bioskopima (VIDEO)
Olga Odanović i Žarko Laušević - Copyright Film "Leto kada sam naučila da letim" Promo/Cineplexx

Porodični vikend 19. i 20. februara od 12 do 17 časova očekuje vas u svim Cineplexx bioskopima uz nežnu priču o odrastanju i pomirenju u filmu ,,Leto kada sam naučila da letim“.

Dvanaestogodišnja Sofija mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce.

Film "Leto kada sam naučila da letim" Promo/Cineplexx
 

Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je „pakao“, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije.

Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.

Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta.

Film "Leto kada sam naučila da letim" Promo/Cineplexx
 

U glavnoj ulozi male Sofije našla se Klara Hrvanović, dok su uloge njene bake Marije i babe-tetke pripale Olgi Odanović i Snježani Sinovčić. Režiju potpisuje Radivoje Andrić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike