Ovde se desilo stravično ubistvo: Najbolja drugarica svirepo ubijene žene otkrila jezive detalje! (FOTO/VIDEO)

15.12.2021

17:48

0

Ubistvo se desilo nešto posle 16 časova

Ovde se desilo stravično ubistvo: Najbolja drugarica svirepo ubijene žene otkrila jezive detalje! (FOTO/VIDEO)
Kotež 2 - Copyright 24sedam

U Kotežu se posle 16 časova, dogodio jeziv zločin, kada je unuk David D. (24), ubio svoju babu Desanku D. (70) nožem i šrafcigerom, saznaje 24sedam.

Do zločina je došlo u jednoj stambenoj zgradi, kako se sumnja, motiv svirepog ubistva je novac.

24sedam
 

Kako saznajemo sa lica mesta, nesrećna žena je malo pre zločina bila kod svoje najbolje drugarice, a u stanu je živela sa drugim unukom.

- Bile smo najbolje drugarice. Mnogo smo se volele. Tri, četiri sata pre ubistva bila je kod mene. Živela je sa unukom koji je na gradilištu pao i polomio obe noge. Ostao je, nažalost, nepokretan - kaže vidno potresena Desankina drugarica za 24sedam.

- Imala je malu penziju i sama se brinula o povređenom unuku, obavljala kupovinu... Toliko smo bile dobre drugarice da sam joj našla stan ovde u Kotežu - dodaje ona.

Sumnja se da je osumnjičeni David D. svojoj babi zadao nekoliko ubodnih rana nožem i šrafcigerom, dok se u stanu nalazio Desankin drugi unuk, koji je kako smo saznali, nepokretan ležao na krevetu u trenucima jezivog zločina.

24sedam
 

- On je poslao poruku komšiji da je Desanka ubijena. Nažalost, nije mogao da joj pomogne, da je spasi... - kaže drugarica nastradale.

Mladića je prijavio otac, a Desanka nije davala znake života kada je Hitna pomoć stigla.

Ekspresnom reakcijom policije mladić je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike