Detalji ubistva u Novoj Crnji: Jozef primio poznanika u stan, pa nađen mrtav!

09.12.2021

15:29

0

Zrenjaninska policija uhapsila je I.T. (36) iz Nove Crnje

Detalji ubistva u Novoj Crnji: Jozef primio poznanika u stan, pa nađen mrtav!
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Jožef B. (50) iz Nove Crnje, ubijen je njegovoj porodičnoj kući, u ulici Kiš Ferenca na periferiji ovog banatskog mesta.

Zrenjaninska policija je ekspresno rešila ovaj slučaj i uhapsila I.T. (36) iz Nove Crnje. On se tereti da je u noći između srede i četvrtka ubio Jožefa. Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Komšije ove tihe ulice na izlazu iz Nove Crnje prema Banatskom Karađorđevu nepoverljivi su bili prema novinarima:

-Razumite i nas. Uplašeni smo i nepoverljivi. Nova Crnja se ispraznila. Puno je praznih i napuštenih kuća, Ovuda prolaze migranti, a sad i ubistvo. Jožef je pre nekoliko dana primio nekog poznanika da kod njega stanuje. I eto kako mu je na dobroti uzvratio čovek koji je uhapšen zbog sumnje da je okrvavio ruke- rekle su nam komšije usmrćenog muškaraca:

-Jožef je do pre godinu dana, možda malo duže, živeo i radio u Mađarskoj, Onda se vratio u rodnu kuću. Ovde je sam živeo. Porodica Berta je bila nekada imućna, U Novoj Crnji su bile prve gazde- pričao je jedan od meštana i dodao da je Jožef bio učesnik ratova 90- tih i vojni veteran.

U tuči koja se letos dogodila u jednoj poslastičarnici, I.T. je potegao nož i ozledio jednog čoveka. Poznat je I po krađama- rekao nam je komšija.

Nismo bezbedni ni u našim kućama

U cik zore, ispred naših kuća, bilo je policajaca. Pitala sam jednog šta se desilo, Samo mi je kratko odgovorio: “Komšija ti je mrtav”. Katastofa. Svi smo uplašeni. U ovako malom mestu, sa tako malim brojem stanovnika, više nismo sigurni ni u našim kućama- iskreno je priznala jedna od komšinica.

- Otac mu je preminuo, a majka rasprodala stvari i otišla kod ćerke u Zrenjanin. Jožef ima ćerku, a ona živi u Mađarskoj. Jožef je bio razočaran u život. Voleo je da popije, ali nikada nije pravio probleme.

Dobričina, čovek velikog srca- rekao nam je komšija koji nije želeo da se predstavlja jer se, kako je otvoreno rekao, ne želi nikom da se zamera.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike