Ovo su vile vođa svirepog klana: Žena Marka Miljkovića uhapšena u domu na Zvezdari (FOTO/VIDEO)

09.12.2021

11:55

0

Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković

Ovo su vile vođa svirepog klana: Žena Marka Miljkovića uhapšena u domu na Zvezdari  (FOTO/VIDEO)
kuća vila veljko belivuk (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Bojana B, supruga Veljka Belivuka, njena majka Snežana Đ. i supruga Marka Miljkovića, kao i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog uhašene su na svojim adresama u Beogradu!

Policija ih je zatekla svaku na svojoj adresi u Beogradu.

Reporteri 24sedam su trenutno u Čačanskoj ulici na Zvezdari gde je vila Marka Miljkovića i nedovršena kuća Veljka Belivuka. Tamo je i advokat Velje Nevolje Dejan Lazarević.

Tokom pretresa kuće Marka Miljkovića policija je pronašla i blindirani automobil i on je sada zaplenjen. Automobil  se odvozi na veštačenje.

 

Slobode su lišene B. B, T. M, S. Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvrsile krivično delo pranje novca u produzenom trajanju, rečeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike