Odloženo suđenje "malčanskom berberinu": Čeka se veštačenje devojčice!

18.11.2020

08:36 >> 08:45

0

Ninoslav Jovanović (46) optužen je da je 20. decembra 2019. oteo devojčicu koju je policija našla u ataru sela Pasjača, 29. decembra. Uhapšen je 5. januar

Odloženo suđenje "malčanskom berberinu": Čeka se veštačenje devojčice!
Copyright MUP

Nastavak suđenja Ninoslavu Jovanoviću (46), poznatijem kao “malčanski berberin”, kome se sudi zbog otmice i zlostavljanja devojčice (12) iz Suvog Dola kod Niša, odložen je danas za 12. decembar.

Portparolka Višeg suda u Nišu Irena Gušić saopštila je da je razlog za odlaganje nastavka glavnog pretresa Jovanoviću to što nije obavljeno psihijatrijsko veštačenje maloletne žrtve.

Pročitajte još:Pevale i u policiji: Ove estradne zvezde imale su problem s zakonom!

Inače, pre nekoliko dana Viši sud u Nišu produžio je Jovanoviću pritvor za još 60 dana zbog sumnje da bi mogao da pobegne ako se nađe na slobodi i zbog okolnosti koje ukazuju na to da bi mogao da ponovi krivično delo. Takođe, nije pušten na slobodu zbog načina izvršenja ili težine posledica krivičnog dela koje su dovele do uznemiravanja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka. “Malčanskom berberinu”je produžen pritvor do 15. januara.

Podsetimo, “malčanski berberin” je optužen da je 20. decembra 2019. godine oteo devojčicu koju je policija našla u ataru sela Pasjača, 29. decembra. Uhapšen je 5. januara na groblju u Malči, gde se skrivao.

Istraga protiv njega pokrenuta je zbog krivičnih dela otmice i silovanja deteta, za šta se može izreći kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike