"Neko ga je pozvao da izađe i više se nije vratio": Otkriveno čije kosti su pronađene u Crnoj Gori!

07.12.2021

08:40

0

Miličković je bio blizak članovima zagoričkog klana sumnja se da je neko iz kriminalnih krugova umešan u njegov nestanak

"Neko ga je pozvao da izađe i više se nije vratio": Otkriveno čije kosti su pronađene u Crnoj Gori!
Copyright Printscreen / MUP Crne Gore

Prošle nedelje u Kučima u Crnoj Gori pronađene su ljudske kosti i lobanja u fazi raspadanja, a pored njih i dokumenta nestalog Podgoričanina Ivana Miličković, kome se trag izgubio pre osam meseci.

Kako bi se potvrdila sumnja da li ostaci pronađeni kod mesta Kržanje pripadaju nestalom Miličkoviću naloženo je veštačenje i DNK analize, nezvanično je potvrđeno listu Pobjeda.

Podgoričanin Ivan Miličković nestao je krajem marta prošle godine pod čudnim okolnostima. Naime, ovaj muškarac je poslednji put viđen u naselju Zagorič 27. marta oko 18:30. Odvezao se automobilom podgoričkih registarskih oznaka na nepoznatu lokaciju na sastanak sa nepoznatim licima i od tada mu se izgubio trag. Njegov "pasat" je pronađen 17 dana kasnije potpuno uništen u kučkom selu Koći.

Njegova porodica kaže da je kobnog dana iz kuće otišao nakon što ga je neko pozvao da hitno izađe. Izašao je u trenerci, patikama i jakni, što je njegovoj porodici dodatno probudilo sumnju, jer, kako kažu, nikada nije izlazio u sportskoj garderobi. Još jedna stvar bila im je sumnjiva, naime, mladićev telefon je bio isključen, a to je, kako su rekli neuobičajeno za njega. Kako sutradan nije bilo, porodica je policiji prijavila nestanak.

Istražitelji su se tada upustili u potragu za Miličkovićem, ali i u istraživanje njegove prošlosti i kontakata. I mada u početku nije bilo nikakvih podataka da nestali ima bilo kakve veze sa kriminalom i njegovo ime je, navodno, bilo nepoznato policiji, veze sa ljudima iz kriminalne sredine koji su povezani za izvršenjima najtežih krivičnih dela ubrzo su povezani sa njim.

Kako je nezvanično potvrđeno, Miličković je bio blizak članovima zagoričkog klana sumnja se da je neko iz kriminalnih krugova umešan u njegov nestanak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pobjeda

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike