Detalji brutalnog ubistva žene u Smederevu: Muž pokupio dete posle zločina, pa se sakrio u čamac!

06.12.2021

17:57

0

"Dok je ona krvarila, muž je uzeo dete u naručje i otišao iz kuće"

Detalji brutalnog ubistva žene u Smederevu: Muž pokupio dete posle zločina, pa se sakrio u čamac!
Copyright Ilustracija/Profimedia

Muškarac (38) iz Smedereva uhapšen je danas zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju nevenčanu suprugu (39), a nakon toga je uzeo njihovo dete (2) i krio se u čamcu u smederevskoj marini.

Porodična drama odigrala se jutros u porodičnoj kući supružnika, a pretpostavlja se da je krvavom piru prisustvovalo i dete.

- Sumnja se da je pre ubadanja izbila svađa među supružnicima koja je dovela do tragedije. Muškarac je u jednom trenutku dograbio nož i zario ga nesrećnoj ženi u vrat. Dok je ona krvarila, muž je uzeo dete u naručje i otišao iz kuće - prepričava dramu sagovornik i dodaje da je teško ranjena žena iskrvarila nasmrt u bolnici.

Policija je odmah otpočela potragu za osumnjičenim, a morali su da budu jako oprezni, jer su znali da je dete sa njim.

- Postojala je bojazan da je naudio i detetu, međutim kada su pronađeni svima je laknulo, jer je dete živo - kaže izvor.

- Osumnjičeni muškarac je posle potrage pronađen u smederevskoj marini. Sakrio se u jedan od usidrenih čamaca, a dete je bilo kraj njega. Prava je sreća da nije odvezao čamac i otisnuo se na reku. Osumnjičenom su odmah stavljene lisice i on je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, a o svemu je obavešten i Centar za socijlani rad.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike