Ovo je učesnica "Ja imam talenat" koja je izbola komšije: Sa stanarom u sukobu jer joj je "puštao otrove koji mirišu na marihuanu"

03.12.2021

11:47

0

Dušanka se javno požalila da ima problem sa stanarom koji živi ispod nje

Ovo je učesnica "Ja imam talenat" koja je izbola komšije: Sa stanarom u sukobu jer joj je "puštao otrove koji mirišu na marihuanu"
dušanka lazić - Copyright YouTube/Oluja promena

Dušanka L., nekadašnja učesnica TV šoua "Ja imam talenat", napala je nožem u četvrtak uveče dvojicu svojih komšija N. K. i M. I. 

Mediji su preneli da je Dušanka L. psihički bolesnik i da ovo nije prvi put da je nasrnula na svoje komšije. Prema njihovim rečima, ona je i ranije pretila da će zapaliti zgradu i polila je stepenice benzinom.

Sukob je nastao, navodno, zbog komšije N. K. koji živi u stanu ispod Dušankinog stana. Oni su još od 2019. godine "na ratnoj nozi", o čemu je ona i govorila u jednom intervjuu.

U julu ove godine, ona se u jednoj emisiji, koja je emitovana na platformi Jutjub, javno požalila da ima problem sa stanarom koji živi ispod nje. 

Prema njenim rečima, stanar N. K. joj je puštao "razne dimne supstance i gasove" od kojih nije mogla normalno da diše.

- Imala sam gušenje u grlu i glavobolje. Osetila sma da mi izlaze otrovi, i kad sam podigla tepih, videla sam da mi je cela ploča popucala, duž cele širine stana. Kad sam ga upitala šta radi, rekao je da renovira stan, a to radi već četiri godine. Uopšte nisam mogla da živim u takvim uslovima. Mirisalo je na marihuanu - ispričala je tada Dušanka L.

Kako je objasnila, policija se nije odazivala na njene pozive. 

- Jednom sam ga uhvatila kako mi kroz prozor pušta neki otrov. Penjao se po krovu, par puta sam ga videla - tvrdila je Dušanka L.

Policija je nekoliko puta posle toga dolazila, ali su rekli da ga prate i da čekaju da ga uhvate na delu. Dušanka L. je nakon toga podnela krivičnu prijavu protiv komšije, ali joj je rečeno da nema dovoljno dokaza za podizanje tužbe.

Uprkos ovim njenim izjava, komšije tvrde da N. K. nije uradio ništa zbog čega bi došlo do sukoba među komšijama, a takođe povređeni M. I. hteo je da smiri situaciju kada ga je Dušanka napala.

Podsetimo, napad se dogodio na Bežanijskoj kosi u Ulici Peđe Milosavljevića oko 23 časa, a nakon intervencije policije i Hitne pomoći, Dušanka L. je hospitalizovana u psihijatrijskoj ustanovi.

Nastup u TV šouu "Ja imam talenat"

Dušanka L. je inače pesnikinja koja je jednom prilikom predstavila svoj talenat u popularnom šou-programu.

- Ja ću vam se predstaviti sa svojom novom kompozicijom gde sam ja kompletan autor, pesma se zove "Strujomer" - rekla je kratko ona i počela svoju tačku.

Nije prošlo dugo, a Ivan Tasovac je podigao ruku, nadajući se da će žena shvatiti znak da stane, a kada to nije uradila, uključio je crveno svetlo. I Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić, koji su takođe bili u žiriju, dali su joj svoj negativan glas, a zatim i aplauz, bez obzira na to što nije prošla dalje.

Međutim, Dušanka L. nije nameravala da stane dok ne otpeva celu numeru, ali joj ni to nije donelo simpatije žirija.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike