Učesnica "Ja imam talenat" izbola komšije na Bežaniji: Posle incidenta pobegla, a već pretila da će zapaliti zgradu!

03.12.2021

10:40

0

Autor: 24sedam

"Samo sam video kako ruka kreće ka meni, kad sam pogledao dole - ona drži u rukama nož"

Učesnica "Ja imam talenat" izbola komšije na Bežaniji: Posle incidenta pobegla, a već pretila da će zapaliti zgradu!
1111111 - Copyright Foto: Google maps

Na Bežanijskoj kosi u ulici Peđe Milosavljevića, sinoć je došlo do incidenta u kom je žena Dušanka L. nožem izbola svoje komšije N. K. i M. I. nakon kraće svađe.

Kako navode mediji ona je bivša učesnica TV šou "Ja imam talenat".

Prema saznanjima Dušanka je psihični bolesnik i nije prvi put da je svojim komšijama priredila incident, a nakon sinoćnjeg događaja hospitalizovana je u psihijatrijsku ustanovu.

- Dušanka odavno misli da je komšija koji ima stan ispod nje N. K. nekako ugrožava, što nije tačno. Čuli smo svađu i izašli da vidimo o čemu se radi. Dušanka je držala nož i nekoliko puta je izbola komšiju N. K. ispod ruke, a komšija M. I. koji ovde živi kao podstanar pokušao je da smiri razjarenu komšinicu, ali ga je ona nožem posekla po licu - rekle su komšije Kurir.

M.I. je pokušao da smiri Dušanku, ali ga je ona napala.

- Samo sam video kako ruka kreće ka meni, kad sam pogledao dole - ona drži u rukama nož, sečivo od 20 centimetara. Refleksno sam krenuo unazad, ona je krenula da me ubode. Ušla je u stan do pola, prvi zamah je bio kod stomaka, tu me je promašila, sledećih 5, 6, 7 puta kreće prema glavi. Jednom rukom sam se štitio, drugom pokušavao da je izguram napolje - objašnjava oštećeni M.I. za Telegraf.

Komšije još za medije objašnjavaju da je žena nakon incidenta pobegla u stan i da se zaključala dok nije došla policija i Hitna pomoć.

Oni navode i da je Dušanka imala težak život, muž joj je poginuo u ratu, sin joj je bio problematičan i navodno je pod stalnim nadzorom je policije. Često je u bolnici ili zatvoru, a poslednjih godinu dana ga nema.

Ona je i ranije pravila probleme komšijama, te je, kako kažu, jednom prilikom polila stepenice benzinom i pretila da će zapaliti zgradu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike