Poznati glumac niže skandal za skandalom: Divljao za volanom, a sada mu sude zbog tuče!

01.12.2021

06:30

0

U februaru su saslušana dvojica policajaca Budimir Čavić i Predrag Nikolić koji su rekli da su videli gužvu i guranje u parteru, ali ne i ko je tu koga vukao ili tukao

Poznati glumac niže skandal za skandalom: Divljao za volanom, a sada mu sude zbog tuče!
Milan Kalinić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pred Višim sudom u Beogradu danas se očekuje nastavak suđenja, glumcu Milanu Kaliniću, koji se tereti za nasilničko ponašanje povodom optužbi da je učestovao u tuči pred košarkašku utakmicu između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine u hali "Aleksandar Nikolić".

Inače, u februaru su saslušana dvojica policajaca Budimir Čavić i Predrag Nikolić koji su rekli da su videli gužvu i guranje u parteru, ali ne i ko je tu koga vukao ili tukao.

Na pretresu su tada pogledane fotografije na kojima se vidi kako Kalinić vuče za jaknu Dalibora Krkovića, što on nije ni sporio, ali je negirao da ga je udario. Takođe se vidi i da Krković pesnicom udara u glavu Marka Pavlovića, portparola KK Crvena zvezda, zbog čega je Kalinić i reagovao i zgrabio Krkovića, kako je rekao da bi ga odvojio.

Sudar u Pančevu

Kalinić je 2013. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređen Savo Aćimov iz Pančeva.

Mediji su tada pisali da se Kalinić nagodio sa tužilaštvom i uplatio je 40.000 dinara u humanitarne svrhe, pa je krivična prijava odbačena. Aćimov je ranije za medije ispričao da je sudar mogao da bude fatalan po njega.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Bio sam u koloni vozila koja su stajala na crvenom svetlu. Kada se upalilo zeleno svetlo, sa suprotne strane je dolazio kamion koji je skretao levo ka Beogradu i stao je na raskrsnici da propusti moje vozilo, a crveni automobil koji je vozio Kalinić uleteo je velikom brzinom u moju traku. Samo sam video kako se zakucava u mene. odm siline udarca, leteo sam po automobilu, udario sam glavom u šoferšajbnu i stub od vrata - rekao je tada Aćimov.

Sudar kod Kopaonika

Milan Kalinić je i 2015. godine izazvao saobraćajnu nesreću kada se sudario sa mađarskim državljanima u selu Dupci, kada se vraćao sa Kopaonika.

Mediji su tada pisali da je Kalinić svojim džipom „landrover“, u kome su bili i njegova supruga i dvoje dece, zbog neprilagođene brzine izleteo iz krivine i u suprotnoj traci udario u automobil sa četiri putnika, od kojih je dvoje tom prilikom teže povređeno.

Kalinić se zbog ovoga teretio za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i 2016. godine kažnjen sa 250.000 dinara i izrečena mu je mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca.

24sedam/Goran Sivački
 

Mediji su 2015. pisali i da mu je pisana kazna jer je preticao na duploj punoj i vozio je neregistrovani auto.

Dve naredbe za privođenje

Za voditeljem je 2019. godine Prekršajni sud u Beogradu raspisao dve naredbe za privođenje, zbog neodazivanja na sudske pozive.

Kalinić je, prema pisanju medija, napravio dva saobraćajna prekršaja – prvi je bio prebrza vožnja u naseljenom mestu, a drugi nepropisno preticanje, ali se nijednom nije odazvao na poziv suda radi izricanja presude.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike