"Kubanke" ga smiruju? Nišlija sa poternice "pao" sa tompusima vrednim više od milion dinara

30.11.2021

09:11

0

Autor: 24sedam

u prtljažniku automobila pronađena je putna torba puna kubanskih tompusa "Cohiba Benike", "Romeo y Julieta", "Montecristo Habana" i "Cohibo"

"Kubanke" ga smiruju? Nišlija sa poternice "pao" sa tompusima vrednim više od milion dinara
tompusi sa hjumidorima Spiljani 28 11 2021 - Copyright Foto: Uprava carina

Na prelazu Špiljani carinici su u saradnji sa policijom sprečili šverc 225 kubanskih tompusa, čija je vrednost procenjena na više od milion dinara.

Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju kada je za detaljan pregled izdvojen automobil "sitroen" podrgoričkih registarskih oznaka. Kako navode iz Uprave carine, ispostavilo se da je reč o iznajmljenom vozilu, za čijim je volanom bio državljanin Srbije. Proverom ličnih dokumenata kroz informacioni sistem koji koristi policija ustanovljeno je da je za vozačem raspisana poternica.

Detaljnom kontrolom koja je usledila, u prtljažniku automobila pronađena je putna torba puna kubanskih tompusa "Cohiba Benike", "Romeo y Julieta", "Montecristo Habana" i "Cohibo".

Pored toga u torbi su pronađena i četiri hjumidora-specijalne kutije posebno konstruisane da obezbede potrebnu vlažnost i uslove za čuvanje cigara. Tridesetpetogodišnji Nišlija carinicima je rekao da je kubanske tompuse kupio u toj zemlji za lične potrebe, jer je astmatičar, pa ga njihovo korišćenje navodno smiruje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike