Majka zdravstvenog radnika iz Leskovca ispričala detalje napada: Nazvao nas je i rekao ocu - "Tata, ja sam izboden" (VIDEO)

22.11.2021

11:30

0

"Lazar nije poznavao napadače, nikada se nije upoznao sa njima niti im je znao imena"

Majka zdravstvenog radnika iz Leskovca ispričala detalje napada: Nazvao nas je i rekao ocu - "Tata, ja sam izboden" (VIDEO)
Miljana Perišić supermarket - Copyright 24sedam/M.K. Printscreen/Facebook

Dvadesettrogodišnji Lazar Perišić, tehničar u leskovačkom Domu zdravlja, izboden je sinoć nožem kada se vraćao kući sa posla iz kovid bolnice u Svetoilijskoj ulici, u blizini marketa "Zlatni trag". Njega su presrela dvojica mladića, od kojih ga je jedan udario, a drugi ubo nožem.

Milijana Perišić, majka povređenog zdravstvenog radnika Lazara, ispričala je za 24sedam šta se dogodilo.

- Čekala sam ga da se vrati kući s posla. Bilo je 22.10 kad nas je pozvao i rekao da je izboden, da ga je neko ubo nožem - kaže majka Milijana.

24sedam/M.K. Printscreen/Facebook
 

Kako nam je rekla, ona i suprug su odmah otišli u bolnicu.

- Naš sin nikada nije imao probleme. Radio je u kovid bolnici i vraćao se s posla. Nije imao konflikt nikada. Naišao je na te mladiće i desilo se šta se desilo. Odmah nakon toga on je utrčao kod školskog druga i oni su ljudi pozvali Hitnu pomoć i policiju - objašnjava majka.

Kako kaže, on je pozvao oca posle incidenta i samo mu rekao: "Tata, ja sam izboden."

- Lazar nije poznavao napadače, nikada se nije upoznao sa njima niti im je znao imena - rekla je njegova majka, i dodala da ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju, pogotovo ne da maloletnici sa sobom nose noževe.

Direktor leskovačke bolnice Nebojša Dimitrijević rekao je da je rana koju je zadobio Lazar bila duboka.

- Rana je bila u predelu stomaka, kod preponske kosti prema mokraćnoj bešici. Rana je bila duboka, ali je brzo intervenisano i ona je sanirana - rekao je Dimitrijević za naš portal.

Slaviša Božić, direktor Doma zdravlja u Leskovcu, rekao je da su oni primili poziv da je mladić izboden.

- Naš službenik koji je sinoć povređen radi kao medicinski tehničar. Sinoć je radio do 22 sata, dokle, inače, radi ambulanta. On je tada napustio ambulantu i pošao kući, a oko 22.00 dobili smo poziv da je mladić izboden na ulici. Naša ekipa ga je prebacila u Urgentni centar i on se sada nalazi u stabilnom stanju - kaže direktor za 24sedam.

Dodaje da mladić nije imao nikakvih problema na poslu, ni sa zaposlenima ni sa pacijentima, i da je radan i vredan.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, brzom akcijom, uhapsili su šesnaestogodišnjaka iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, dok će protiv njegovog vršnjaka podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je učinio krivično delo učestvovanje u tuči.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Maja Kostić

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike