"Ne mogu da prežalim da je više nema": Prijatelj ubijene Maje otkrio da li je bila u vezi sa Muratom!

16.11.2021

14:07

0

Murat je u subotu presudio sebi u jednoj napuštenoj kući blizu Tutina

"Ne mogu da prežalim da je više nema": Prijatelj ubijene Maje otkrio da li je bila u vezi sa Muratom!
Foto: 192.rs / Facebook

Prijatelj Maje Odalović (35) iz Kraljeva, koju je, kako se sumnja ubio Murat P. (55) prošle nedelje, a potom je njeno telo bacio u Ibar, kaže da je bila čiste duše i čista obraza.

- Odgajala je sina i sve njemu podredila. Bila je čisto zlato - kaže njen prijatelj iz detinjstva koji je i dalje u šoku zbog tragedije koja se dogodila.

Murat je, inače, u subotu presudio sebi u jednoj napuštenoj kući blizu Tutina.

- Ne mogu da prežalim i još ne mogu da svarim činjenicu da je nema i da je ubijena. Bila je moja drugarica i osoba koja je zaslužila samo najbolje. Prava, iskrena osoba, bez trunke mržnje i zavisti. Odrasli smo zajedno u Obiliću, na Kosmetu, išli u školu. Posle bombardovanja je svako otišao na svoju stranu, ali smo ostali u kontaktu, i uvek smo imali samo pozitivnu priču - kaže Majin drug.

Demantuje da je Maja bila u vezi sa Muratom.

- Nikada se ne bi petljala sa starijim muškarcima, a to znam jer smo bili stalno u kontaktu. Te priče o vezi sa tim čovekom su gluposti. Možda je proganjao, ali u vezi nisu bili - ističe on.

Majin drug dodaje da je ona, uprkos svim nedaćama, uvek bila nasmejana, da se borila za svog sina do samog kraja, te da je bila divna majka.

- Bila je čisto zlato. Vredna, dobra, lepa, uvek nasmejana, koliko god nedaća imala. Mnogo mi je bila draga i mnogo sam je voleo, baš zato što je bila čista srca čitavog života - zaključuje Majin prijatelj.

Ubijena žena biće sahranjena danas na Novom groblju u Kraljevu. Murat P. (55) iz Tutina, osumnjičen da je ubio Maju O. pa presudio i sebi u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba blizu Tutina, ostavio je oproštajno pismo.

Njegovo telo je pronašao brat u napuštenoj kući u selu Vrba, nekoliko kilometara od sela Draga, u kom je živeo. Kako se pretpostavlja, Murat je, pošto je Majino telo bacio u Ibar kilometar uzvodno od Ribarića, kolima produžio do svoje garaže u kojoj je ostavio "golf 4", u kom se, najverovatnije, ubistvo i desilo, a onda je otišao do sela Vrba, gde je sebi oduzeo život.

Bonus video

 

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf