Tutinac koji je presudio Kraljevčanki Maji ostavio oproštajno pismo: Oprostio se od porodice, pa se obesio

15.11.2021

09:47

0

Pištolj iz koga je, sumnja se, Murat pucao Maji u slepoočnicu, nije nađen u kući u kojoj je sebi oduzeo život

Tutinac koji je presudio Kraljevčanki Maji ostavio oproštajno pismo: Oprostio se od porodice, pa se obesio
Maja Odalović Murat Repić - Copyright Foto: 192.rs / Facebook

Murat Pepić (55) iz Tutina, koji je bio osumnjičen da je prošle nedelje ubio Maju Odalović (35) iz Kraljeva, pa presudio i sebi u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba blizu Tutina, ostavio je, oproštajno pismo.

Prema rečima izvora, Pepić u poslednjoj poruci nije govorio o prirodi svoje veze s Majom, niti o ubistvu, već se samo oprostio s rodbinom.

Pepić je sebi oduzeo život vešanjem, a njegovo telo pronašao je brat u napuštenoj kući u selu Vrba, nekoliko kilometara od sela Draga, u kom je Pepić živeo. Kako se pretpostavlja, Pepić je, pošto je Majino telo bacio u Ibar kilometar uzvodno od Ribarića, kolima produžio do svoje garaže u kojoj je ostavio "golf 4", u kom se, najverovatnije, ubistvo i desilo, a onda je otišao do sela Vrba, gde je sebi oduzeo život.

- I dalje se ne zna kada je Murat sebi oduzeo život, ne zna se preciznije ni kada je Maja ubijena, a prema izvorima iz istrage, malokalibarski pištolj, iz koga je, sumnja se, Murat pucao Maji u slepoočnicu, nije nađen u kući u kojoj je osumnjičeni sebi oduzeo život - kaže izvor.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike