Poklon za Dijanu Hrkalovć stigao u zatvor: Sudija iz Crne Gore poslao ruže sa porukom za bivšu državnu sekretarku

15.11.2021

10:55

0

"Njih dvoje se dugo poznaju i bili su nerazdvojni kad god je Dijana dolazila u Crnu Goru"

Poklon za Dijanu Hrkalovć stigao u zatvor: Sudija iz Crne Gore poslao ruže sa porukom za bivšu državnu sekretarku
Dijana Hrkalović Ruže - Copyright Foto: Pixabay/MUP

Bivša državna sekretarka MUP-a Srbije, Dijana Hrkalović, koja je sumnjiči za krivično delo trgovina uticajem, u pritvoru je od sudije iz Kotora koji je navodno blizak kavačkom klanu, dobila buket crvenih ruža sa porukom: "Tvoja lepota je neprolazna".

Kako navodno tvrdi izvor, sudija je odlučio da Dijani priredi iznenađenje kada je čuo da je "zbog pritvora navodno pala u depresiju".

- Zna da ona teško podnosi boravak u ćeliji jer oboje vole život na visokoj nozi! Njih dvoje se dugo poznaju i bili su nerazdvojni kad god je Dijana dolazila u Crnu Goru na letovanje. Izlazili su isključivo u ekskluzivne lokale, rezervisane samo za najimućnije - navodi sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima, sudija se navodno hvali da mu je Dijana najbolja drugarica u Beogradu i da su preko leta 2019. i 2020. zajedno išli na jahtu, kao i da su se provodili u Budvi, najatraktivnijoj diskoteci na Crnogorskom primorju. Hvalio se da navodno u MUP-u Srbije "može sve da završi, jer tamo ima najjače veze" - otkriva izvor.

Podsetimo, Dijana Hrkalović je uhapšena 15. oktobra zbog sumnje na trgovinu uticajem. Ona je osumnjičena da je uklanjala dokaze posle ubistva karatiste Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta. Upravo to sklanjanje dokaza bilo je presudno za oslobađajuću presudu Veljku Belivuku, koji se suočavao s optužnicom za pomenuto ubistvo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike