"Zašto ti? Zašto? Smejale smo se i plakale zajedno": Prijatelji se opraštaju od Lolite

13.11.2021

20:34

0

Prijatelji devojke koja je zajedno sa bratom poginula na putu za Vrbovski opraštaju se emotivnim porukama na društvenim mrežama

"Zašto ti? Zašto? Smejale smo se i plakale zajedno": Prijatelji se opraštaju od Lolite
Lolita Strahinja Glogonj - Copyright Foto: Instagram

Devojka Lolita Z. (22) poginula je rano jutros na putu za Vrbovski, a sa njom je bio i njen brat od tetke S. S. (14).

Njeni prijatelji opraštaju se na društvenim mrežama emotivnim porukama.

"Zašto ti, zašto? Smejale smo se i plakale zajedno. Falićeš mi mnogo", napisala je njena drugarica na svom Instagram profilu.

Samo nekoliko sati pre nego što su poginuli u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za naselje Vrbovski njih dvoje slavili su sa prijateljima. O tome svedoči poslednja fotografija koju je devojka objavila na svom Instagram profilu, na kojoj se vide flaše piva i komentar: “Pa da krenemo”.

Nekoliko sati kasnije, duboko iza ponoći, Lolita je sa svojim dečkom S. V. (32), drugaricom i četrnaestogodišnjim bratom od tetke krenula kolima, kojima je upravljao S. V, ka naselju Vrbovski gde je tinejdžer privremeno boravio sa porodicom.

Printscreen/Pink
 

Na skretanju za Vrbovski Lolita je, prema do sada poznatim informacijama, dečku tražila automobil da sama odveze brata do kuće, ali nekoliko minuta kasnije, na oštroj krivini, sleteli su s puta pravo u kanal.

Lolitin dečko, zabrinut što se ne vraća i ne javlja na telefon prijavio je policiji da su nestali i policija je krenula u potragu. Potragu je znatno otežavala magla koja se noćas spustila u tom delu grada, a rano jutros, oko 4 sata, automobil je pronađen u kanalu.

Vatrogasci su, prema rečima meštana, dva sata vadili vozilo iz vode i iz olupine izvukli tela brata i sestre.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike