Ovo su brat i sestra koji su poginuli na putu za Vrbovski: Stradali na kobnoj krivini (FOTO/VIDEO)

13.11.2021

15:04

0

Autor: 24sedam

Na njihovim profilima na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi da su brat i sestra sinoć bili na kućnoj žurki

Ovo su brat i sestra koji su poginuli na putu za Vrbovski: Stradali na kobnoj krivini (FOTO/VIDEO)
Lolita Strahinja Glogonj - Copyright Foto: Instagram

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na putu za Vrbovski kod Besnog Foka stradali su brat i sestra, Lolita Z. (22) i Strahinja S. (14).

Oni su autoomobilom marke "opel zafira" sleteli u kanal, a nakon izvlačenja, u njemu su pronađeni nastradali brat i sestra od tetke.

24sedam/D.A.
 

Do nesreće je došlo kada je devojka brata povezla kući, a krenula je preko mosta na krivini sa kog su dvoje mladih sleteli.

Meštani Besnog Foka kažu za 24sedam da je ta krivina kao ukleta i da se mnogo nesreća dešavalo baš na tom mestu.

- Milion je nesreća bilo. Neverovatno koliko je opasna ta krivina. Čovek koji je ovde živeo čitav život i može žmureći da vozi ovuda je sleteo sa puta, zamislite koliko je onda opasno - rekao je meštanin za 24sedam.

24sedam/D.A.
 

Teča nastradalog dečaka rekao je za medije da je porodicu o nesreći obavestila policija i da dečakova majka od tada ne može da dođe sebi.

Na njihovim profilima na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi da su brat i sestra sinoć bili na kućnoj žurki, te se pretpostavlja da su stradali po povratku sa iste.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike