Crna tačka na putu za Vrbovski: "Da ih je neko čuo bilo bi im spasa" (FOTO/VIDEO)

13.11.2021

10:09

0

Dvoje mladih rano jutros poginulo je kod Besnog Foka

Crna tačka na putu za Vrbovski: "Da ih je neko čuo bilo bi im spasa" (FOTO/VIDEO)
viber_image_2021-11-13_08-43-18-510 - Copyright Printscreen/Pink

Rano jutros došlo je do saobraćajne nesreće na putu za Vrbovski kod Besnog Foka u kojoj su stradali brat i sestra, devojka L. Z. (22) i dečak S. S. (14).

Policiji je upućen poziv oko 6 sati ujutru da se jedan automobil nalazi u kanalu.

Ispostavilo se da je reč o automobilu marke "opel zafira"; a nakon izvlačenja, u njemu su pronađeni nastradali brat i sestra od tetke.

Kako saznajemo do nesreće je došlo kada je devojka brata povezla kući, a krenula je preko mosta na krivini sa kog su dvoje mladih sleteli.

Meštani Besnog Foka kažu za 24sedam da je ta krivina kao ukleta i da se mnogo nesreća dešavalo baš na tom mestu.

- Milion je nesreća bilo. Neverovatno koliko je opasna ta krivina. Čovek koji je ovde živeo čitav život i može žmureći da vozi ovuda je sleteo sa puta, zamislite koliko je onda opasno - rekao je meštanin za 24sedam.

Kako je objasnio kad god čuju da nešto nije u redu meštani dotrče u pomoć, ali mlade koji su sinoć stradali niko nije čuo.

- Spasili su meštani mnoge. Ja sam čuo jednom da je nešto puklo istrčao sam i video auto u vodi. Uspeo sam da otvorim vrata i pomognem jednom paru iz Francuske - rekao je meštanin.

Četvoro mladih je krenulo iz Zemuna ka Besnom Foku kako bi odvezli nastradalog dečaka kući u Glogonj koji se nalazi u blizini mesta nesreće.

Pretpostavlja se da je nastradala devojka zatražila od momka da se provoza sama sa bratom, kada je izgubila kontrolu nad vozilom u krivini i uletela u kanal. 

Ekipa Hitne pomoći nažalost mogla je samo da konstatuje smrt dvoje mladih

Na mestu nesreće pronađene su i dve neotvorene pivske flaše. Daljom istragom će biti utvrđeno kako je došlo do tragedije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike