Policija u četiri ujutru obavestila porodicu nastradalog dečaka iz Glognja: "Majka ga je celu noć čekala budna"

13.11.2021

13:04

0

"L. Z. je imala položeno i dogovor je bio da S. S. vrati kući do 1 ujutro"

Policija u četiri ujutru obavestila porodicu nastradalog dečaka iz Glognja: "Majka ga je celu noć čekala budna"
Besni Fok 1 - Copyright 24sedam/D.A.

Teča četrnaestogodišnjeg S. S. koji je rano jutros, sa sestrom L. Z. (22), poginuo u saobraćajnoj nesreći na putu za naselje Vrbovski kaže da su u 4 sata jutros primili poziv od policije putem kojeg su obavešteni o tragediji.

Kako je 24sedam pisao dečak je sa svojom sestrom od tetke, njenom drugaricom i dečkom, čiji je automobil kojim su sleteli u kanal, bio u gradu. Dogovor je, prema rečima njegovog teče, bio da sestra brata vrati kući, u naselje Vrbovski, do 1 sat posle ponoći.

Printscreen/Pink
 

- Pre toga smo išli da pogledamo stan u Strahinjića Bana gde će živeti. Na ovoj adresi oni su samo privremeno. Njih četvoro je sinoć bilo u tim kolima, L. Z. je imala položeno i dogovor je bio da S. S. vrati kući do 1 ujutro... - priča teča poginulog tinejdžera.

Kako objašnjava, majka je sina čekala budna. Bila je zabrinuta što se ne vraća kući u dogovoreno vreme... Uporno ga je zvala na telefon, međutim bio je nedostupan.

- Bio je nedostupan, ona je bila zabrinuta i čekala ga je... U četiri ujutru pozvala ju je policija da joj javi... Nakon toga probudila je mene i rekla mi šta se dogodilo - objašnjava on.

24sedam/D.A.
 

Kako kaže, policiju je, da se nešto dogodilo, obavestio S. V, mladić poginule L. Z. On im je rekao da su sestra i brat uzeli njegov automobil na ulazu u naselje Vrbovski da bi ga ona odvezla do kuće i da se ne vraća, a da joj je telefon nedostupan.

Policija je ubrzo došla na lice mesta, međutim potragu za vozilom i bratom i sestrom, otežavala je velika magla koja se noćas spustila u ovom delu grada.

Policajci su dva sata kasnije primetili automobil u kanalu. Vatrogasci su izvukli vozilo na obalu, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt tinejdžera i njegove sestre...

24sedam/D.A.
 

Kako je za sada utvrđeno, oni su izgubili kontrolu nad vozilom u velikoj krivini koja se tu nalazi i sleteli su u kanal. Ceo prednji deo vozila bio je pod vodom, sa obale su mogla da se primete samo zadnja dva točka i gepek.

Meštani koji žive na ovoj deonici kažu da noćas ništa nisu čuli da se dogodila nesreća i da su shvatili šta se desilo kada su jutros ugledali policiju i tela kraj kanala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike