Poznate dame pravile incidente i trpele nasilje: Jednu partner tukao pred kolegama, druga ljubavniku razbila automobile zbog preljube

06.11.2021

19:45

0

"U jednom trenutku mi je udario toliko jak šamar da sam se skoro onesvestila"

Poznate dame pravile incidente i trpele nasilje: Jednu partner tukao pred kolegama, druga ljubavniku razbila automobile zbog preljube
Pevačice nasilje - Copyright Foto: Pixabay/ATAimages/Instagram

Poznata srpska glumica, Marija Karan, navodno je napadnuta sinoć u Beogradu, kada ju je, kako se sumnja, udario njen dečko Vladimir Balaban.

Protiv Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

ATAImages/ M.M.
 

Mediji su preneli da je Balaban glumici, nakon svađe, lupio šamar. Do sukoba je došlo nakon što je izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban ošamario. Glumica je zatim, kako se navodi, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom „poršeu“.

24sedam
 

Istraga je i dalje u toku, ali ako delo ne bude drugačije kvalifikovano u narednim danima, sve bi moglo da se završi plaćanjem novčanih kazni. Ovo, delom, zavisi i od stepena povreda koje je Karan zadobila.

Sličan incident prošle godine napravila je i pevačica Ljupka Stević, koja je zbog navodne preljube uništila dva automobila u vlasništvu svog ljubavnika generala Dragiše Simića.

Ljupka je probušila gume i izgrebala njegove automobile sa svih strana, a nije poštedela ni stakla i retrovizor. Ljupka je tada sve snimila i na društvenim mrežama pokazala kakvu štetu mu je napravila.

- Evo lepo izgreban, lepo udešen. Evo retrovizor i guma. Idemo i ovo, sve u fulu. Tako završi auto jednog j**ača - rekla je ona tada i dodala:

- 10 godina sam bacila u vodu zbog skotine us*ane!!! Neka cela nacija zna! Ne stidim se! Sramota me je!!!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Pevačica je nakon incidenata optužila generala Simića i za podvođenje maloletnica, ali njeni navodi nikada nisu potvrđeni. Kako su mediji kasnije prenosili ona mu je i oprostila, te je incident ostao upamćen samo po snimcima koje je objavila.

Iako nema mnogo poznatih dama koje su svojim partnerima razbijale automobile, onih koje su pretrpele nasilje od istih svakako je veći broj, a ako su tvrdnje medija istinite i ovi slučajevi mogu se povezati sa situacijom u kojoj se trenutno nalazi glumica Marija Karan.

Nataša Bekvalac

Poznatu novosadsku barbiku, pevačicu Natašu Bekvalac, pretukao je tadašnji suprug Luka Lazukić, a incident se dogodio pre tri godine, samo nekoliko meseci nakon rođenja njihove ćerke Katje.

Pevačica je tada izjavila da joj se suprug pijan vratio iz grada i legao da spava pored nje. Ona je zatim uzela njegov mobilni telefon i navodno videla ljubavne poruke. Probudila je muža i posvađali su se. 

M.M./ATAImages
 

Nakon verablnog konflikta Luka Lazukić je pretukao Natašu, a ona je otišla u Urgentni s povredom glave. 

Maja Marijana

Pevačica Marijana Radovanović, poznatija kao Maja Marijana, takođe je pretrpela brutalno nasilje od strane svog partnera, nevenčanog supruga Mladena Šmakića.

Mediji su pisali da je Šmakić pevačicu tukao godinama, čak i u društvu i pred kolegama.

Incident koji je podigao javnost na noge dogodio se 2013. godine, kada je Maja Marijana sa ozbiljnim povredama došla u Urgentni centar i rekla da je povrede zabobila od partnera. Prijavila ga je tek na nagovor lekara.

 

 

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario toliko jak šamar da sam se skoro onesvestila - govorila je pevačica tada ua medije.

Ipak, poznat je i primer kada ju je napao ispred svih i išamarao za vreme snimanja njenog spota sa pevačem Dejanom Matićem.

Mina Lazarević

Popularna glumica Mina Lazarević takođe je bila žrtva porodičnog nasilja od strane njenog tadašnjeg supruga baletana Gorana Stanića. 

Naime, on je prvo udario, a zatim izašao na terasu i pucao, nakon čega su ga prijavile komšije. 

Mediji su tada navodili da je popio veću količinu alkohola i počeo da je vređa i optužuje da je našla drugog muškarca, a kad je pokušala da se odbrani on ju je napao.

 

 

Za porodično nasilje Goran je tada dobio kaznu od godinu dana kućnog pritvora.

Glumica je nedavno ispričala i da su čitavu torturu gledala i njena deca, ali da je najteže bilo njenom najstarijem sinu, kojeg ima iz prvog braka. Ona nije krila da je nastojala da spasi brak, ali da su pritisci bili preveliki i da je odlučila da o tome ne govori.

Slađana Milošević

Popularna rokerka Slađana Milošević je prošle godine prijavila policiji svog partnera Igora S. za fizičko nasilje. 

Slađanu je, kako su mediji pisali, partner tokom svađe gurnuo u kupatilo nakon čega je ona pala na šolju i veš mašinu. Svađa se nastavila, a onda je Slađani partner oteo iz ruke njegov telefon, nakon čega ju je ponovo gurnuo, a ona je tada pala preko kade. 

Njoj su tada konstatovane lakše telesne povrede.

U Trećem osnovnom sudu još uvek traje suđenje u slučaju protiv Igora S, a sudu je podnet optužni predlog kojim mu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

Ana-Marija Žujović

Poznati srpski voditelj, Vlada Stanojević, optužen je od strane svoje tadašnje partnerke fitnes instruktorke Ane-Marije Žujović za nasilje u porodici.

 

 

Kako se tada navodilo, Vlada je nakon noćnog izlaska došao kod Ana Marije i tada je nastao verbalni okršaj između njih dvoje, nakon čega je usledio i fizički, a fitnes instruktorka je odmah sledeći dan objavila fotografije na kojima je cela u modricama.

 

 

Za njim je još 2016. godine raspisana poternica, pa će, ukoliko kroči u Srbiju, odmah biti priveden kako bi se suočio sa bivšom, koja je tražila da mu se sudi u odsustvu, a Stanojević više od pet godina nije dolazio u rodnu zemlju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike