Migranti napali i vezali apotekarku usred bela dana u Subotici: Spasila je sugrađanka!

05.11.2021

11:55

0

U Policijskoj upravi Subotica su nam potvrdili da se desio ovaj događaj i intenzivno rade na rasvetljavanju ovog slučaja

Migranti napali i vezali apotekarku usred bela dana u Subotici: Spasila je sugrađanka!
apoteka vezana zena - Copyright Profimedia/Pixabay

Još uvek nepoznati počinioci, za koje se u javnosti može čuti da su migranti, upali su juče usred bela dana u apoteku u blizini Autobuske stanice u Subotici, napali radnicu, vezali je i ostavili zaključanu u objektu.

Ko zna šta bi se dogodilo da izbezumljenu ženu posle nekoog vremena nije primetila sugrađanka, koja je odmah pozvala policiju. Pripadnici Policijske uprave u Subotici su vrlo brzo stigli na lice mesta i oslobodili zaposlenu, koja je bila uplašena i u šoku zbog svega što se dogodilo.

U Policijskoj upravi Subotica su potvrdili da se desio ovaj događaj i intenzivno rade na rasvetljavanju ovog slučaja.

U rasvetljavanje slučaja uključeno je Osnovno javno tužilaštvo u Subotici.

- Trenutno je to NN izvršilac, ili izvršioci, radimo na predmetu u saradnji sa MUP PU Subotica – kažu u OJT.

O strašnom događaju javnost je upoznala Subotičanka koja je sve opisala u objavi koja se vrlo brzo proširila na društvenim mrežama.

- Idem ulicom i na ćošku preko puta glavne autobuske stanice ima apoteka, i nešto lupa, neka devojka izbezumljena gleda i počinje panika, kao pomozite, pomozite, zatvorena je, rekoh ko šta, ono migranti upali u apoteku, vezali i zaključali devojku koja radi u istoj. Stakla zatamljena i ne vidi se, ona se bukvalno baca jadna da je neko čuje... Nazovem policiju koja dolazi rekordno brzo, nastaje pometnja, i setim se, pošto sam radila u tom objektu da ima teretni ulaz, pa su je tako oslobodili – objavila je jedna Subotičanka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike