"Njena majka me plačući pozvala i pitala da li je to Tinin auto": Oglasila se drugarica Srpkinje koja je izgorela živa u automobilu!

04.11.2021

15:46

0

Tina Tintor nastradala je 2. novembra kada je na njen automobil "Tojota RAV4" naleteo igrač američkog fudbala Henri Rags Treći u Las Vegasu

"Njena majka me plačući pozvala i pitala da li je to Tinin auto": Oglasila se drugarica Srpkinje koja je izgorela živa u automobilu!
2779899_hro-las-vegas-bojana-filipovic-printscreen-fox5_ls - Copyright Bojana Filipović

Bojana Filipović, prijateljica iz detinjstva tragično nastradale Srpkinje Tine Tintor (23), za američke medije opisala je Tinu kao briljantnu osobu.

- Upoznala smo se kad smo imale pet godina i od tad smo nerazdvojne, a obe smo izbegle iz Srbije. Šetale smo zajedno pse, bile smo u parku, konačno smo htele da zajedno ove godine dođemo u Srbiju - rekla je ona za TV FOX5:

- Planirala je da gradi karijeru kao programer, jer je tu srednju školu i završila. Bila je harizmatična, briljantna, pametna, inteligentna i dobra. Filipovićeva je navela da su njih dve bile u šetnji sa Tininim psom, nakon čega se Tina uputila ka svojoj kući.

- Njena majka me je plačući pozvala i rekla: "Hej, možeš li da proveriš da li je to njen automobil, nije se još vratila kući". Ovo je bio ishod koji niko nije mogao ni da zamisli.

Podsetimo, Tina Tintor nastradala je 2. novembra kada je na njen automobil "Tojota RAV4" naleteo igrač američkog fudbala Henri Rags Treći u Las Vegasu.

- Od siline udarca Tina je ostala priklještena u automobilu i nakon što je izbio požar izgorela je živa sa svojim psom koji je bio na zadnjem sedištu automobila - preneli su američki mediji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike