24sedam saznaje: Saslušan Džonićev prijatelj koji je pecao sa njim jutro posle zločina!

04.11.2021

13:32

0

Autor: M. Kostić

Svedok navodi da Goran Džonić nije pokazivao nikakve znake nervoze ili promene u ponašanju

24sedam saznaje: Saslušan Džonićev prijatelj koji je pecao sa njim jutro posle zločina!
Đokići - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Prvi svedok u slučaju monstruoznog ubistva porodice Đokić upravo je saslušan, a u pitanju je prijatelj glavnoosumnjičenog Gorana Džonića, Grozdan.

Džonićev prijatelj je ispričao da je išao sa njim na pecanje na Moravi, i to nedaleko od mesta gde je počinio zločin. Svedok navodi da Goran Džonić nije pokazivao nikakve znake nervoze ili promene u ponašanju, saznaje 24sedam.

Danas je najavljeno da će biti saslušana dvojica ljudi koji su ukazali policiji na Gorana kao mogućeg izvršioca, i to njegov rođak kojem je nakon ubistva vratio 8.000 evra koje je od njega pozajmio i metalostrugar koji mu je napravio prigušivač za pištolj "beretu" kojim je porodica usmrćena, ali i radnik benzinske pumpe na kojoj je Džonić kupio benzin koji će upotrebiti da spali tela ubijenih rođaka, kao i dvadesetogodišnji komšija Gorana Džonića koji je takođe nevoljno umešan u brutalan zločin.

Međutim, kako naš portal nezvanično saznaje, prvi svedok koji je saslušan nije najavljen, a to je upravo Goranov prijatelj Grozdan.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike