Uhapšen muškarac koji je usmrtio vozača "honde" u Lajkovcu

01.11.2021

15:44

0

Preticao kamion s prikolicom iz suprotnog pravca

Uhapšen muškarac koji je usmrtio vozača "honde" u Lajkovcu
Ilustracija - Copyright AP Photo/Yorgos Karahalis

Policija u Lajkovcu intenzivnim radom pronašla je i uhapsila P. L. (47) iz Valjeva, osumnjičenog da je 30. oktobra upravljajući automobilom "audi karavan" izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginuo 71-godišnji vozač "honde".

P. L. je odmah potom pobegao. Uhapšen je i M. M. (36) iz Lajkovca, osumnjičen da je vozeći “reno” učestovovao u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

U Slovcu kod Lajkovca, na magistralnom putu za Valjevo, P. L. je preticao kamion s prikolicom, iz suprotnog pravca u tom trenutku naišla je “honda” i vozač da bi izbegao sudar sa "audijem", prešao je u suprotnu traku, udario u teretnjak i od zadobijenih povreda na mestu preminuo. Pokušavajući da izbegne "hondu", kamion je sleteo s puta, prevrnuo se, a vozač je lakše povređen. Uhapšeni M. M. osumnjičen je da je vozeći “reno” iza “honde”, prednjim delom udario u taj automobil koji se potom sudario sa kamionom.

Policijska uprava u Valjevu saopštila je da je P. L. Osumnjičen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći. M. M. Je usumnjičen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Određeno im je zadržavanje do 48 časova, a potom će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike