Krvava jesen u Kačarevu: Policajac se ubio u policijskoj stanici, pronađeni pištolj i oproštajno pismo!

23.11.2020

08:41 >> 14:05

0

Posle smrti fudbalera Miloša Basarića (25), Marije Stanojoske (31) i Radovana M. (61) iz Kačareva, meštane je šokirala i četvrta smrt. Otac četvoro dece

Krvava jesen u Kačarevu: Policajac se ubio u policijskoj stanici, pronađeni pištolj i oproštajno pismo!
Copyright Kačarevo Printscreen/Youtube/CB Kačarevo

Policajac Dragan S. (51) iz Kačareva kod Pančeva, ubio se u prostorijama Policijske ispostave Pančevo, a pored njega su pronađeni pištolj i oproštajno pismo, saznaje 24sedam.rs!

Tragedija se dogodila u subotu u Ulici Jove Maksina, gde je pronađeno Draganovo telo sa prostrelnom ranom na glavi. Prema prvim informacijama, reč je o samoubistvu.

Miloš Basarić Printscreen/Facebook/ FK Železničar Pančevo

– Pored tela, pronađen je službeni pištolj iz kojeg je pucao u sebe, ali i oproštajno pismo. On je iz Kačareva, gde je živeo sa porodicom, a poreklom je sa Kosova i Metohije. Iza sebe je ostavio suprugu i troje dece.  Bio je predivan čovek, posvećen poslu, i nikome nije jasno zašto je to uradio. Pretpostavljam da je razlog stres zbog posla, jer o policajcima i njihovom psihičkom stanju niko ne brine – kaže jedan od poznanika policajca Dragana S., i dodaje da je u trenutku samoubistva bio van dužnosti.

Pročitajte još: Ubijao po Evropi, sudilo mu se u čeličnoj kabini: Igoru Rusu (34) potvrđena kazna od 21 godinu!

Policajčeva smrt je četvrta od početka jeseni u ovom selu koja šokira meštane. Najpre je poginuo mladi fudbaler Miloš Basarić (25) iz Kačareva u saobraćajnoj nesreći na putu Kovačica – Idvor, kada je došlo do sudara kombija i kamiona. Mladić je bio za volanom kombija i na licu mesta je poginuo.

– Basarić je trenirao u FK Železničar iz Pančeva. Bio je mladić za primer, a za sada nije poznato kako je došlo do tragedije – rekao je tada mladićev poznanik.

Iste nedelje pronađeno je i telo nastavnice nemačkog Marije Stanojoske (31) u automobilu “golf” na parkingu u Sterijonoj ulici u Pančevu. Pored njenog tela pronađeno je i telo Milana Ž. (41) iz Velikog Gradišta. Sumnja se da je on najpre usmrtio nesrećnu devojku a zatim izvršio samoubistvo. Navodno, njih dvoje su bili u emotivnoj vezi.

Marija Stanojoska Printscreen/ Facebook/ Marija Stanojoska

U Kačarevu je ove jeseni pronađeno i telo Radovana M. (61) u njegovoj kući, sa vidljivim povredama, a kako nezvanično saznajemo, njemu je pozlilo u kupatilu, a zatim je iskrvario nasmrt.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike