24sedam saznaje: Đokić bio rigorozan ako mu se pare ne vrate u dan!

22.10.2021

07:56

6

Autor: J.J.

Meštani Žitkovca kažu da se zna i da nije tajna da je pokojni Goran zelenašio

24sedam saznaje: Đokić bio rigorozan ako mu se pare ne vrate u dan!
Copyright 24sedam/M.K. Printscreen/Facebook

U Žitkovcu, selu pored Moravca, hapšenje Gorana Džonića jutros je jedina tema. Svi govore da su iznenađeni i šokirani otkrićem da je Đokiće tako surovo ubio njihov blizak rođak.

Kako kažu, Džonić je jedina osoba koju bi Goran primio u auto, a najverovatnije ih je kobne noći zaustavio, tvrdeći da mu je u skuteru nestalo goriva.  Meštani Žitkovca kažu da se zna i da nije tajna da je pokojni Goran zelenašio.

Kako pričaju, bio je rigorozan ako mu se u dan ne vrati dug, jer bi posle toga udarao kamatu na kamatu. Poznato je, dodaju, da su svojevremeno njegov brat, koji je u međuvremenu preminuo, kao i otac išli u Vranje da uteruju dug od čoveka koji je od Đokića uzeo pare na kamatu.

Što se tiče uhapšenog Džonića, koji je bio siguran jer je radio u Nemačkoj, vrlo je moguće da je od Gorana takođe uzeo pozajmicu jer je kupovao neke kuće u okolnim selima, da bi ih renovirane prodao.

U jednoj od tih kuća, tvrde pronađen je i novac koji je uzeo iz improvizovanog sefa koji je Đokić imao u vozilu u kome su likvidirani.

-Moguće je da je Džonić pozajmio od Đokića pare i da nije mogao na vreme da vrati, a da ga je ovaj pritiskao. Moguće je i da mu je zapretio da će mu uzeti kuću, što je Džonića uplašilo i nateralo na ovako gnusan zločin - pričaju meštani Žitkovca.

Čak se priča da uhapšeni nije ovo mogao sam da uardi , da je zajedno sa nekom drugom ekipom počinio trostruko ubistvo i da sada mora da ćuti i preuzme sve na sebe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Lj. K.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike