Rođaka ubijene porodice u šoku: "Nije istina da je psihički bolesnik, išla sam sa njim u školu, ne mogu da verujem"!

21.10.2021

18:26

0

Autor: D.A.

"Viđala sam ga svakodnevno, ne mogu da poverujem da je to uradio"

Rođaka ubijene porodice u šoku: "Nije istina da je psihički bolesnik, išla sam sa njim u školu, ne mogu da verujem"!
Copyright 24sedam/M.K./Printscreen/facebook

Verica Đokić, bliska rođaka ubijene porodice Đokić ispričala je da osumnjičeni za ubistvo porodice G. DŽ. nije psihički bolesnik i da ne može da veruje da je on to uradio.

Brat od tetke Gorana Đokića, G. DŽ. danas je priveden kao osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, a prema navodima medija Goran i uhapšeni bili su veom bliski i poznavali su se celog života.

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i nikada nisu imali međusobnih problema, a uhapšeni je živeo u blizini ubijene porodice.

Pojedine navode da je G. DŽ. psihički bolesnik demantuje Verica Đokić, koja ne može da shvati da je on ubio celu porodicu.

- Ne mogu da verujem da je to on, da je on ubio našeg Gorana i porodicu. Znam ga 45 godina, sa njim sam išla u školu. Ne znam ni kako su do njega došli - kaže za "Kurir" Verica Đokic, povodom hapšenja njihovog rođaka

- On je bio vatrogasac i nije istina da je psihički bolestan. Viđala sam ga svakodnevno, ne mogu da poverujem da je to uradio - dodaje Verica.

G.DŽ. je, kako se navodi, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Pošto je ubio i zapalio žrtve, on se njihovim automobilom odvezao do sela Tešica gde je vozilo takođe spalio, a na istom mestu ga je čekao skuter na koji je seo i pobegao.

Kako se saznaje, novac koji je ukrao od porodice Đokić zakopao je u dvorištu svoje kuće. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike