Otkriveno kako je policija ušla u trag osumnjičenom za ubistvo Đokića: Evo koliko je para uzeo Goranu iz sefa!

21.10.2021

20:05

2

Autor: D.A.

"Rekao je da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin"

Otkriveno kako je policija ušla u trag osumnjičenom za ubistvo Đokića: Evo koliko je para uzeo Goranu iz sefa!
Copyright 24sedam/Facebok/Profimedia

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić uhapšen je večeras, a kako se navodi, da bi odbranio sebe optužio je svoja dva sina za zločin koji je počinio.

Goran Džonić je često prao kola Goranu Đokiću, a to je iskoristio da pronađe štek, odnosno sef u automobilu i znao je gde stoji novac.

Saznaje se da je ubica, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu uzeo 43.000 evra. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, novac je zakopao u dvorištu svog sina.

Foto: Facebook
 

Kada je policija došla po njega, prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

Naime, on je odmah po ubistvu vratio dug od 8.000 evra, koji je ranije pozajmio takođe od rođaka, i to je jedna od stvari koja ga je odala, prenosi "Kurir".

Inače, monstruozni zločin spremao je više od 6 meseci, poput profesionalca, pratio im kretanja, sef locirao dok im je prao automobil, osmislio kako da ih otme, ubije, zapali i zakopa...

Osumnjičeni je, podsetimo, brat od tetke ubijenog Gorana. Oni su bili veoma bliski, poznavali su se celog života. 

Osumnjičeni je priveden po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike