Visoki crnogorski bivši funkcioner saslušan povodom Belivuka: Ukinuo zabranu ulaska Nevolji i Mesaru?

17.10.2021

16:29

0

Autor: A. S.

Lazović je saslušan pre nego što je predmet objedinjen sa prijavom koju je podneo državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević

Visoki crnogorski bivši funkcioner saslušan povodom Belivuka: Ukinuo zabranu ulaska Nevolji i Mesaru?
Zoran Lazović - Copyright Printscreen

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Crne Gore, Zoran Lazović, saslušan je u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) u sklopu istrage o ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz tog tužilaštva.


Prema njihovim navodima, Lazović je saslušan pre nego što je predmet objedinjen sa prijavom koju je podneo državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević.

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić podneo je 17. septembra krivičnu prijavu protiv Lazovića, zbog sumnje da je počinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije.

Iz Prave su tada kazali da je prijava podneta zbog Lazovićevih navoda od 28. januara ove godine, kada je, kao pomoćnik direktora UP za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, na konferenciji za medije izjavio da nema potrebe da se strahuje od prisustva srpskih državljana Belivuka i Miljkovića u Crnoj Gori.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike