Srpkinje držali kao robinje, terali na prostituciju! Velika racija u Španiji (FOTO)

14.10.2021

05:44

0

Autor: J. S. J.

Pored Srpkinja, na bavljenje najstarijim zanatom primoravane su i Kolumbijke, Rumunke, Brazilke, Venecuelanke, kao i žene iz Dominikanske Republike

Srpkinje držali kao robinje, terali na prostituciju! Velika racija u Španiji (FOTO)
hapšenje - Copyright printscreen/Policía Nacional Spain

Španska nacionalna policija u saradnji sa lokalnom policijom iz grada Sabadel razbila lanac organizovane prostitucije. Uakciji koju su izveli prošle nedelje uhapsili su 14 pripadnika kriminalne grupe, kao i 25 prostitutki, među kojima ima i nekoliko Srpkinja.

Sumnja se da su pohapšeni makroi držali devojke u potlačenom položaju, maltene kao robinje, a policija je tokom akcije upala u više iznajmljenih stanova u Barseloni i obližnjim gradovima, prenosi španska "Vangardija."

printscreen/Policía Nacional Spain
 

 

Istraga je počela početkom godine, a kriminalna grupa imala je dobro razrađenu mrežu. Naime makroi su imali više stanova na različitim lokacijama u kojima su devojke 24 sata pružale seksualne usluge za novac, a nadgledane su kamerama koje su bile postavljene u sobama. 

Tamošnji medii prenose da žene čak za svoje usluge nisu dobijale novčanu nadoknadu.

Imali bankomat u javnoj kući

U jednom stanu pretvorenom u bordel policajci su pronašli bankomat. - Mušterije su na ovaj način mogle da podignu novac i plate drogu ili seksualne usluge. 

Bile su prosiljene da prodaju i narkotike, kokain i marihuanu, kao i tablete za potenciju, vijagru - istakao je sagovornik iz policije.

Pored Srpkinja, na bavljenje najstarijim zanatom primoravane su i Kolumbijke, Rumunke, Brazilke, Venecuelanke, kao i žene iz Dominikanske Republike. One su na prevaru dovedene u Španiju.

Policija je u toku akcije obavila pretres na ukupno osam lokacija.

Oduzeta je veća količina droge i tableta vijagre, kao i dve kratke cevi, ali i sačmarica i brojna municija. Takođe, zaplenjeno je i 282.000 evra u kešu, ali je pronađena i dokumentacija koju su makroi vodili o pruženim seksualnim uslugama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike