Maja ponovo u pritvoru: Masakr u Jabukovcu dobio još jedan obrt

28.12.2020

09:23 >> 13:35

0

Autor: E. H.

Nova veštačenja potvrdila da se DNK Maje Bađikić nalazi na opušcima pronađenim blizu mesta gde je je ubijena četvoročlana porodica

Maja ponovo u pritvoru: Masakr u Jabukovcu dobio još jedan obrt
Copyright Facebook

Veće Višeg suda u Zaječaru ponovo je odredilo pritvor Maji Bađikić, koja se sumnjiči da je sa Davorom Pernićem učestvovala u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu, jer su nova veštačenja potvrdila da se njen DNK materijal nalazi na opušcima pronađenim blizu mesta zločina.

Davor Pernić: Facebook

Pernić i Bađikićeva koji su bili u nekoj vrsti ljubavne veze, terete se da su u avgustu 2019. godine na salašu Velja Vratne ubili domaćina Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

– Više tužilaštvo predložilo je letos ponovo da se Bađikićeva privede zbog DNK tragova koji se nalaze na opušcima nađenim šest meseci posle zločina. Njenih tragova nema na oružju, ali je i ovo sumnjivo – kaže izvor za Kurir.

Pročitajte još

Bađikićkin advokat Miroslav Lazić potvrdio je da je veće suda naredilo određivanje pritvora.

– Žalio sam se na tu odluku, a podnećemo i krivičnu prijavu zbog podmetanja dokaza – rekao je Lazić za Kurir, ali nije želeo da objasni protiv koga će tačno podneti prijavu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike