Ovako su svedočile majka i sestra Snajperove žrtve: Poslala mi je šest poruka "Tuče me, muči me, dođite što pre"

10.10.2021

18:48

0

"Dok je silazila rekla mi je da ju je tukao, usna joj je bila otečena"

Ovako su svedočile majka i sestra Snajperove žrtve: Poslala mi je šest poruka "Tuče me, muči me, dođite što pre"
snajper Novi Sad automobili - Copyright Printscreen/YouTube/Radio021 Facebook

Devojka iz Novog Sada U. J. sredinom septembra bila je oteta i zlostavljana od strane Novosađanina Slobodana Milutinovića poznatijeg pod nadimkom Snajper. U istrazi koja se povodom ovog slučaja vodi protiv Snajpera saslušane majka i sestra žrtve, inače Milutinovićeve bivše devojke. 

Snajper se trenutno nalazi u pritvoru, a odgovaraće pred sudom za krivično delo otmice za koje mu preti kazna do 10 godina zatvora. 

Sestra U.J. saslušana je u tužilaštvu gde je objasnila kako je saznala za otmicu i šta se dešavalo posle toga.

- Bila sam sa momkom u Sremskoj Kamenici kada sam dobila šest poruka od sestre. Prva je glasila: Kod Slobodana sam. U drugoj mi je poslala lokaciju. U trećoj rekla: “Drži me zaključanu”. Zatim, “tuče me”, “muči me” i “dođite što pre”. Odmah sam pozvala sestru, ali telefon nije bio dostupan. Pa njenu drugaricu, ali ni ona se nije javila. Tada sam shvatila da nije šala i da je mojoj sestri potrebna pomoć. Odmah sam pozvala majku i rekla da zove policiju. Kada sam ja stigla ispred stana policija je već bila sa našom majkom. Dok sam prilazila stanu na balkonu sam videla sestru U. J. Po njoj se videlo da nije dobro... Dok je silazila rekla mi je da ju je tukao. Usna joj je bila otečena - ovako je svedočila L. J., rođena sestra U. J., nezvanično saznaje "Blic".

Nakon nje pred tužiocem govorila je i J. J. majka U. J.

- Ćerka me je pozvala na mobilni i ispričala sve što joj je sestra poslala. Rekla i je da se ne javlja i da pozovem policiju što sam odmah i uradila. Sa njima sam bila na vezi dok sam se vozila ka stanu. Kada su izveli moju ćerku videla sam da je dobila batine, ali mi je i jedan od policajaca rekao da je mučena. O svemu šta se dogodilo ispričala mi je kada je došla kući - ispričala je J. J. , majka U. J.

Slobodan Milutinović, Facebook
 

Noć pred svedočenje je, podsetimo, U. J. zapaljen automobil kao i njenom ocu S. J. i to ispred stana u kom žive. 

Odmah sledeće jutro se pojavio snimak koji je zabeležio trenutak kada mladić sa kapuljačom prilazi vozilima poliva ih benzinom i pali ih. Porodica devojke U. J. je nakon incidenta saopštila da veruju da je upravo Snajper naručio ovaj napad.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D.A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike