Porodica Snajperove bivše nije podlegla pretnjama: "On stoji iza paljenja automobila, niko nas neće uplašiti"

08.10.2021

09:20

0

"Ćerka i ja ćemo u tužilaštvu reći sve što znamo o otmici i nasilju"

Porodica Snajperove bivše nije podlegla pretnjama: "On stoji iza paljenja automobila, niko nas neće uplašiti"
snajper Novi Sad automobili - Copyright Printscreen/YouTube/Radio021 Facebook

Bivša devojka Slobodana Milutinovića Snajpera, čelnika FK Kabela i vođe navijača Vojvodine, U.J. prijavila ga je za otmicu, mučenje i zlostavljanje zbog čega se ovaj Novosađanin nalazi u pritvoru.

U sredu oko ponoći su u vojvođanskoj prestonici izgorela dva skupocena automobila BMW X5 i "mercedes" A klase, koja su pripadala baš U. J. i njenom ocu S. J.

Policija ispituje da li paljenje ima veze sa time što će sutra majka i sestra Snajperove bivše koja je bila i njegova žrtva danas svedočiti protiv Milutinovića.

Majka pomenute devojke za "Blic" kaže da se nisu uplašili i da će sve što znaju da kažu.

- Tačno je da su nam zapaljeni automobili. Policiji smo rekli sve što znamo i na koga sumnjamo. Ovo što nam se dogodilo neće nas zaplašiti. Ćerka i ja ćemo u tužilaštvu reći sve što znamo o otmici i nasilju. Nemamo razlog za strah jer verujemo u rad policije u Novom Sadu - kaže za J. J majka devojke koja u ovom trenutku ima status posebno osetljivog svedoka.

- MIslimo da iza paljenja automobila stoji Slobodan Milutinović Snajper i da mu je ovo bio način da nas zaplaši. Znao je da je za sutra zakazano saslušanje moje supruge i druge ćerke. Kao porodica staćemo uz U. J. Ništa i niko nas neće uplašiti - kaže za pomenuti portal S. J, otac devojke iz Novog Sada.

Facebook
 

Prema njegovim rečima, paljenje vozila je način zastrašivanja kojim se bavi Milutinović.

Podsetimo, na snimku sigurnosnih kamera vidi se nepoznati muškarac koji je izazvao ovaj požar, ali se ne zna ko je on, niti po čijem nalogu je obavio posao.

S obzirom na splet okolnosi porodica Milutinovićeve bivše devojke, ali i nadležni smatraju da je nalog stigao baš od Snajpera.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D.A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike