Optužila unuka da je opljačkao i posekao po ruci

08.10.2021

13:29

0

Autor: 24sedam

Starica S. R. iz Surdulice policiji izjavila da su je opljačkali unuk iz Beograda i još jedna osoba

Optužila unuka da je opljačkao i posekao po ruci
Copyright Ilustracija,Profimedia/Pixabay

Policiji u Surdulici juče je prijavljeno iz Hitne pomoći u ovom mestu da je medicinski zbrinuta starica S. R. (78) iz sela Ćurkovica, koja se javila zbog posekotina na ruci, a lekari su posumnjali da je žena povređena nožem.

Policajci su ženu saslušali, ali su njene reči bile nesigurne i više puta je menjala izjavu. Prvobitno je ispričala policiji da je, u noći između 6. i 7. oktobra u kasnim večernjim satima u njenoj kući napao njen bratanac iz Beograda i još jedna osoba i da su joj uzeli novac. Ona, međutim, nije bila sigurna o kojoj sumi je reč.

Policija je, kako pišu Novosti, u međuvremenu našla bratanca, ali je on pozitivan na koronu i nalazi se u kućnoj izolaciji. Operativnim radom utvrđeno je da je on poslednji put boravio u Surdulici 4. i 5. oktobra. Identifikovana je i druga osoba, ali je i ona kovid pozitivna.

Organizovano je i prepoznavanje tokom kojeg je starica prepoznala drugu osobu za koju tvrdi da je bio u njenoj kući i posekao je po ruci.

Tužilaštvo je naložilo da se dostavi detaljan izveštaj posle čega će se on izjasniti o preuzimanju drugih mera, jer je reč o dementnoj osobi od koje je teško dobiti tačnu informaciju.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike